Πέμπτη 18 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Μυστικά ομορφιάς με το «θαυματουργό» ελαιόλαδο

Μυστικά ομορφιάς με το «θαυματουργό» ελαιόλαδο

Για όσους πιστεύουν ότι η χρήση του ελαιόλαδου περιορίζεται στην κουζίνα, τότε το παρακάτω κείμενο θα τους κάνει να αλλάξουν γνώμη αφού το ελαιόλαδο μπορεί να κάνει θαύματα.
Είναι αλήθεια ότι φέτος η χρονιά για τους ελαιώνες και το φρέσκο λάδι στην Κύπρο μας δεν ήταν και η καλύτερη όμως με λίγες σταγόνες από το μαγικό και αγνό λάδι μας μπορεί να μας λύσει τα χέρια.
Γερά νύχια
Θέλετε να κάνετε τα νύχια σας να μακραίνουν πιο εύκολα και να μην σπάνε; Κάντε μασάζ στα νύχια σας μια φορά την εβδομάδα και αλείψτε τα με λάδι ακόμα και πριν τα βάψετε, πριν δηλαδή από την διάφανη βάση. Έτσι τα νύχια προστατεύονται και δεν γίνονται εύθραυστα αλλά και το δέρμα ενυδατώνεται τέλεια και δεν δείχνει θαμπό.
Λευκότερα δόντια
Αντικαταστήστε τα συνηθισμένα στοματικά διαλύματα δοντιών με σησαμέλαιο! Αφού πρώτα καθαρίσετε τα δόντια σας με οδοντικό νήμα, κάντε πλύσεις για 20 λεπτά με ανεπεξέργαστο σησαμέλαιο. Μια φορά την ημέρα –κατά προτίμηση το πρωί πριν φάτε κάτι- ή και μόνο μια φορά την εβδομάδα, είναι αρκετή προκειμένου να δείτε αποτέλεσμα. Μόλις τελειώσετε με τις πλύσεις, ξεπλύνετε το στόμα σας με χλιαρό νερό και αλάτι, για να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα.

Ενυδάτωση στους αγκώνες, στα γόνατα και στις μασχάλες!                        
 Οι αγκώνες και τα γόνατα είναι αναμφισβήτητα από τα σημεία εκείνα του σώματος που παρουσιάζουν την μεγαλύτερη ξηρότητα, εξαιτίας της φυσικής κλίσης τους και της τριβής. Επίσης οι μασχάλες εξαιτίας των στενών ρούχων ή και του ξυρίσματος, επίσης μπορεί να παρουσιάσουν ξηρότητα. Ο καλύτερος τρόπος να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και να ενυδατώσετε αυτές τις περιοχές, είναι να φτιάξετε ένα φυσικό scrub.
Αναμίξτε 3 κουταλιές τη σούπας καστανή ζάχαρη με δυο κουταλιές της σούπας λάδι jojoba ( ή οποιοδήποτε άλλο έλαιο της επιλογής σας) και τρίψτε απαλά τις συγκεκριμένες περιοχές. Κάντε το καθημερινά για 1-2 μήνες και θα δείτε το δέρμα σας φωτεινότερο και ενυδατωμένο. Αυτό το scrub είναι επίσης ιδανικό για όσες έχετε σημάδια ακμής στην πλάτη και στο πρόσωπό σας!
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας