Παρασκευή 19 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Ένα διαφορετικό χαλαρωτικό πρωινό αποκλειστικά για γυναίκες!

Ένα διαφορετικό χαλαρωτικό πρωινό αποκλειστικά για γυναίκες!

Ισορροπία. Αρμονία. Αυτοπεποίθηση. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εκφράσεις αυτό το συναίσθημα.

Εμείς στο Activia το ονομάζουμε LiveInSync. Αυτό το αίσθημα βαθιάς εσωτερικής ισορροπίας που σου δίνει τη δύναμη να προσπεράσεις κάθε εμπόδιο που παρουσιάζεται μπροστά σου και να αξιοποιήσεις στο έπακρο όλες τις δυνατότητες σου σε όλες τις πτυχές της ζωής σου.

Αυτό σημαίνει να βιώνεις το δικό σου LiveInSync! Το Activia θέλοντας να μοιραστεί αυτό το μοναδικό συναίσθημα με όλες τις γυναίκες, προσκάλεσε τις εκπροσώπους των Media σε ένα διαφορετικό χαλαρωτικό πρωινό μόνο για γυναίκες, την Τρίτη 7 Μαρτίου, στο Karma Pilates Yoga Studio.

 

Διαβάστε: Οι 5 «κακές» πρωινές συνήθειες που προσθέτουν κιλά

Διαβάστε:Το θρεπτικό πρωινό που επιλέγουν 6 γνωστοί ποδοσφαιριστές


Οι εκπρόσωποι των Media, είχαν την τύχη να απολαύσουν ένα σούπερ υγιεινό πρωινό από τo Activia, να χαλαρώσουν με ένα μάθημα yoga, αλλά και να εμπνευστούν από την Christina O’Neil, Inspirational Speaker και Training Consultant, εναρμονίζοντας το σώμα και το πνεύμα τους για να πετύχουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους, αλλά και μια πιο ήρεμη καθημερινότητα.
 


LiveInSync με το Activia και ανάδειξε τον καλύτερο εαυτό σου!


Το Activia LiveInSync προτρέπει τις σύγχρονες γυναίκες να καλωσορίζουν τις επιθυμίες τους, επιτρέποντας σε κάθε τους πλευρά να εκφράζεται, να ικανοποιείται και να είναι πηγή δύναμης και δημιουργίας, επιτυγχάνοντας την πληρότητα και την προσωπική ολοκλήρωση, την ισορροπία και την αρμονία του σώματος και του πνεύματος. Μπες και εσύ στον κόσμο του Activia LiveInSync και ανάδειξε τον καλύτερο εαυτό σου!
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας