Παρασκευή 19 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

ΝΕΑ Dream ροφήματα για μια μεγάλη εκπληκτική γευστική εμπειρία!

ΝΕΑ Dream ροφήματα για μια μεγάλη εκπληκτική γευστική εμπειρία!

Οι άνθρωποι έχουν πολλές διαφορετικές προτιμήσεις, όταν πρόκειται για μη-γαλακτοκομικά προϊόντα και γι’ αυτό, η Dream εισήγαγε 3 νέα καταπληκτικά ροφήματα στην υφιστάμενη γκάμα της: Καρύδα & Ρύζι, Ρύζι Κινόα & ασβέστιο και Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη.
 
Η νέα ποικιλία είναι το τέλειο εναλλακτικό του γάλακτος και αποτελεί μια ακόμα απολαυστική προσθήκη  στην υφιστάμενη σειρά Rice Dream, Almond Dream και Nut Dream.
 
Coconut Dream + Calcium & Vitamins
Αυτό το 100% φυσικό μη γαλακτοκομικό ρόφημα  που γίνεται από την καλύτερη καρύδα και ρύζι.
 
Η φυσική γλυκιά γεύση του καθιστά το Coconut Dream απίστευτα δροσιστικό, ιδανικό για χρήση σε δημητριακά πρωινού, κατευθείαν από το ψυγείο ή για το μαγείρεμα και το ψήσιμο. Εκτός από την εκπληκτική του γεύση, το Coconut Dream είναι χαμηλό σε λιπαρά και εύπεπτο αφού δεν περιέχει λακτόζη.
 
 
Διαθέτει μια ευχάριστη γλυκύτητα που προέρχεται από τα φυσικά σάκχαρα της ζύμωσης του ρυζιού και είναι εμπλουτισμένο με ασβέστιο και βιταμίνες D2 και Β12.

Το Coconut Dream είναι η τέλεια επιλογή για vegans, χορτοφάγους καθώς και μια απολαυστική εναλλακτική επιλογή στο γάλα και την κρέμα για φαγητά, γλυκά, ποτά, σάλτσες και σούπες.
 
Almond Dream Sugar Free + Calcium 

Έχει την φυσική γεύση ξηρού καρπού των αμυγδάλων και πλούσια κρεμώδη υφή.

Φτιαγμένο χωρίς πρόσθετη ζάχαρη, περιέχει 4 φορές περισσότερα αμύγδαλα – αυτό σημαίνει, 20 γραμμάρια από τα καλύτερης ποιότητας αμύγδαλα ανά μερίδα, συν 5 γραμμάρια πρωτεΐνης φυτικής προέλευσης, ανά μερίδα. 
 
 

Το Almond Dream Sugar Free + Calcium είναι μια τέλεια εναλλακτική λύση στα γαλακτοκομικά ή τα γάλατα σόγιας και μπορεί να καταναλωθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ζεστό ή κρύο, στον καφέ ή το τσάι, με δημητριακά ή να χρησιμοποιηθεί σε συνταγές για σάλτσες, κέικ, τηγανίτες, πουτίγκες.
 
Αξίζει να αναφερθεί, ότι το Almond Dream δεν περιέχει γλουτένη αλλά ούτε και λακτόζη.
 
Τα αμύγδαλα θεωρούνται ένα σημαντικό συστατικό για ισορροπημένη διατροφή και μια ιδιαίτερα καλή πηγή πρωτεΐνης.
Επίσης, τα αμύγδαλα είναι ιδιαίτερα επωφελή, χάρη στις αντιοξειδωτικές ιδιότητές τους και στη βιταμίνη Ε που συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
 
  
Rice Dream Quinoa - Rice + Calcium & Vitamins

Πρόκειται για ένα κρεμώδες ρόφημα με ελαφριά γεύση ξηρών καρπών που παρασκευάζεται από βιολογικό καστανό ρύζι* και βιολογικό κινόα. Είναι χαμηλό σε λιπαρά, πλούσιο σε ασβέστιο και εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε καθώς και βιταμίνες Α, Β12 και D.
 

Απολαύστε το με τα δημητριακά σας, με κοκτέιλ φρούτων, ξηρούς καρπούς και άλλα υγιεινά συστατικά για να δημιουργήσετε ένα θρεπτικό ρόφημα.
 
 *Μερικώς επεξεργασμένο καστανό ρύζι
 
Τα προϊόντα Dream διανέμονται στην Κυπριακή αγορά από την εταιρία Tryfon Tseriotis Ltd.
 
Λίγα Λόγια για την Tryfon Tseriotis

Η Tryfon Tseriotis Ltd ιδρύθηκε το 2012, μετά τη συγχώνευση των εταιρειών Tryfon Distributors Ltd και Tseriotis Consumer Goods Ltd, που αποτελούν δύο από τις παλαιότερες και πλέον καταξιωμένες εταιρείες στον κλάδο των FMCG στην Κύπρο.
 
Με ιστορία πέραν των 100 χρόνων, βαθιά γνώση και απαράμιλλη εμπειρία στην αγορά τροφίμων, οι Tryfon Distributors Ltd και Tseriotis Consumer Goods Ltd έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με στόχο να προσφέρουν τα καλύτερα προϊόντα και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, στην Κυπριακή αγορά.

Η Tryfon Tseriotis Ltd παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε πωλήσεις, μάρκετινγκ και διανομή στην Κυπριακή αγορά, με το όραμα να είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη της λιανικής αγοράς στην Κύπρο.
 
Η Tryfon Tseriotis Ltd εκπροσωπεί πολλές διεθνείς και δημοφιλείς μάρκες στην τοπική αγορά, όπως Kerrygold (βούτυρο και τυρί), McVities και Go Ahead (μπισκότα), Dr Oetker Ristorante και Guseppe (πίτσα), Tilda (ρύζι), Birds Eye (κατεψυγμένα τρόφιμα), καθώς και άλλες μάρκες από την τοπική αγορά, όπως Chrysodalia (αλλαντικά) και  Hercules (κατεψυγμένα ζυμαρικά).
 
  
 
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας