Σάββατο 20 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Οι πιο διάσημες celebrity δίαιτες -Από την Beyonce μέχρι την Gwyneth Paltrow!

Οι πιο διάσημες celebrity δίαιτες -Από την Beyonce μέχρι την Gwyneth Paltrow!

Beyonce

Στο κοντινό παρελθόν είδαμε την εγκυμονούσα σε δίδυμα Beyonce να ποστάρει στα social media γεύματα που αντικατοπτρίζουν ένα vegan lifestyle, αποκλείοντας από τη διατροφή της το κρέας και τα γαλακτοκομικά.
 
Όμως, η Beyoncé πριν μείνει έγκυος στην πρώτη κόρη της κόρη έκανε διάσημη τη δίαιτα Master Cleanse, μια ολιγοήμερη αποτοξίνωση κατά την οποία έπινε μόνο νερό με πιπέρι καγιέν και λεμόνι (όχι ό,τι πιο υγιεινό να τρέφεσαι ουστικά με… τίποτα!!!) για να προετοιμαστεί για το ρόλο της στην ταινία του 2006, Dreamgirls.
 
Εκείνη την εποχή, τις ημέρες που ήθελε να ξεδώσει από τις στερήσεις επέτρεπε στον εαυτό της να τρώει πίτσα και να πίνει κρασί
 
Sarah Michelle Gellar 
 
H ηθοποιός Sarah Michelle Gellar απασχόλησε τα Μέσα όταν μοιράστηκε πως όταν θέλει να χάσει βάρος ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα 7 ημερών κατά το οποίο αποκλείει από τη διατροφή της κρέας, γλυκά, αλεύρι, γαλακτοκομικά και φρούτα και τρέφεται αποκλειστικά με μια σούπα από λάχανο.
 
Η διατροφή αυτή, με ελάχιστες θερμίδες, μετά από τις πρώτες 3 ημέρες εμπλουτιζόταν σταδιακά με μερικά ακόμα λαχανικά και φρούτα, γάλα και γιαούρτι, ενώ στις τελευταίες 2 ημέρες του 7ημερου προγράμματος η Gellar προσέθετε και ένα γεύμα από άπαχο , μετά τις πρώτες 7 μέρες, εμπλουτιζόταν, καθώς στη σούπα πρόσθετε κι άλλα κρέας και μαύρο ρύζι (συνήθως μεσημεριανό).
 
Kate Middleton 

Η δούκισσα του Κέμπριτζ χρησιμοποίησε μια γαλλική λύση για να χάσει τα 2-3 κιλά που ήθελε πριν από το γάμο της με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, William. Η Kate Middleton έγινε γνωστό πως προετοιμάστηκε για την εμφάνισή της στο γάμο της το 2011. Η δίαιτα που ακολούθησε ήταν η περίφημη Dukan, βασισμένη σε μελέτες του γάλλου ιατρού Pierre Dukan.
 
Η δίαιτα δημιουργήθηκε πριν 30 χρόνια, αλλά έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μετά την κυκλοφορία του βιβλίου The Dukan Diet το 2000 που πούλησε περισσότερα από 7 εκατομμύρια αντίτυπα. Η δίαιτα Dukan βασίζεται στην άπαχη πρωτείνη, σε συνδυασμό με λαχανικά και χωρίζεται σε 3 φάσεις, καθώς όσο προχωράς γίνεται λιγότερο αυστηρή και έχεις τη δυνατότητα να προσθέτεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα και άλλες τροφές.
 
Lady Gaga 

Η σταρ κατάφερε να… πολτοποιήσει το επιπλέον βάρος (τουλάχιστον αυτό που η ίδια θεωρούσε περιττό), καθώς σύμφωνα με φήμες ακολούθησε πιστά τη μέθοδο της celebrity trainer του Χόλιγουντ, Tracy Anderson, που συνδυαστικά με τα προγράμματα ασκήσεων που δημιουργεί για τους μαθητές της προτείνει τη λεγόμενη baby food δίαιτα, δηλαδή όλα τα γεύματα να είναι πολτοποιημένα σαν αυτά με τα οποία τρέφονται τα μωρά μετά τον 6ο μήνα.
 
Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη δίαιτα τρως περιορισμένες μερίδες από πολτοποιημένη τροφή, με εξαίρεση ένα υγιεινό και λίγων θερμίδων δείπνο.
 
Την ίδια δίαιτα έχει γραφτεί πως ακολουθούν κατά καιρούς και οι ηθοποιοί. Reese Witherspoon, Jennifer Aniston και Gwyneth Paltrow.
 
Madonna

Πιστή εδώ και πολλά χρόνια σε αυστηρούς κανόνες υγιεινής διατροφής, η Madonna τα τελευταία χρόνια είναι φανατική οπαδός της Μακροβιοτικής δίαιτας, που αποκλείει από το πρόγραμμα διατροφής όλες τις επεξεργασμένες και με συντηρητικά τροφές, όπως και το αλεύρι, τα αυγά, το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.
 
Η δίαιτα περιλαμβάνει βιολογικά λαχανικά, σπόρους, ξηρούς καρπούς, φύκια, όσπρια, λίγο άπαχο ψάρι, σόγια, προϊόντα ολικής άλεσης και φρούτα, ενώ πέρα από τα φρούτα επιτρέπει να «γλυκάνεις» τον εαυτό σου με σιρόπι maple ή ρυζιού.
 
Gwyneth Paltrow

Έχοντας ανακαλύψει πως έχει διάφορες τροφικές αλλεργίες που εκτός των άλλων μπλόκαραν το μεταβολισμό της, η ηθοποιός εδώ και πολλά χρόνια ακολουθεί μια «ορθοφαγία» επιτρέποντας στον εαυτό της να τρώει μόνο υγιεινές, θρεπτικές και κατά προτίμηση βιολογικές τροφές.
 
Από το διαιτολόγιό της έχει αποκλείσει το λευκό ψωμί, το κόκκινο κρέας, το γάλα αγελάδας, ακόμα και τις μελιτζάνες και τις ντομάτες στις οποίες ανακάλυψε πως έχει δυσανεξία.
 
Ξεκινά την ημέρα της με έναν πράσινο χυμό (που περιέχει από πράσινο μήλο και σέλινο, μέχρι τζίντζερ και σπανάκι) και ακολουθεί μια διατροφή χωρίς γλουτένη, με λίγο ψάρι και κοτόπουλο, αποφεύγοντας φυσικά τις σάλτσες και όλες τις επεξεργασμένες τροφές.
 
Megan Fox

Για να μην κάνει κατακρατήσεις και να αποτοξινώνει τον οργανισμό της, η Megan Fox είχε γραφτεί πως έπινε σφηνάκια από μηλόξιδο.
 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα τις περιόδους που ήθελε να χάσει κάποια κιλά ακολουθούσε ένα πρόγραμμα διατροφής βασισμένο στο βιβλίο The 5 Factor Diet του Harley Pasternak, το οποίο εν ολίγοις προτείνει γεύματα που φτιάχνονται από 5 μόνο υλικά και μπορούν να ετοιμαστούν σε 5 μόλις λεπτά.
 
Η δίαιτα που έχει φτιαχτεί από τον celebrity trainer δεν είναι μια δίαιτα απώλειας βάρους ουσιαστικά, αλλά μια πρόταση διατροφής που μπορεί να γίνει τρόπος ζωής, καθώς δεν πεινάς, έχεις ενέργεια και βάσει των τροφών που επιλέγονται ο γλυκαιμικός δείκτης διατηρείται χαμηλά.
 
Ιδανικά η διατροφή πρέπει να συνδυάζεται με 25 λεπτά άσκηση την ημέρα, 5 ασκήσεις που η κάθε μία ολοκληρώνεται σε 5 λεπτά.
 
Ο κανόνας του 5.
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας