Παρασκευή 26 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Ο όμιλος C.A. PAPAELLINAS αντιπρόσωπος και διανομέας στην Κύπρο των συμπληρωμάτων διατροφής SUPERFOODS™

Ο όμιλος C.A. PAPAELLINAS αντιπρόσωπος και διανομέας στην Κύπρο των συμπληρωμάτων διατροφής SUPERFOODS™

Στα πλαίσια της στοχευμένης επέκτασης των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων, ο όμιλος C.A. PAPAELLINAS  αναλαμβάνει την επίσημη τοπική αντιπροσωπεία και διανομή της μάρκας SUPERFOODS™, μέσα από τη νέα συνεργασία του με την εταιρεία G.P. Hellenic Soil Ltd.
 
Η SUPERFOODS™, εξειδικεύεται στα συμπληρώματα διατροφής με βάση τις υπερτροφές. Οι υπερτροφές είναι οι αρχαιότεροι καρποί και φρούτα που εξακολουθούν και παράγονται στη γη. Αποτελούν τροφές με υψηλή διατροφική αξία λόγω υψηλής συγκέντρωσης βιταμινών, μετάλλων και άλλων θρεπτικών συστατικών, που συμβάλουν στην καλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού. Η φυσική τους προέλευση συνεπάγεται βέλτιστη απορρόφηση από τον οργανισμό.
 
Η SUPERFOODS™ διαθέτει μεγάλη εμπειρία και γνώση στις υπερτροφές, μελετά συστηματικά τις ιδιότητές τους και φροντίζει για την αξιοποίησή τους στα συμπληρώματα διατροφής σε συμπυκνωμένες δόσεις. Διαθέτει μια ευρεία γκάμα φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής με μοναδικά οφέλη που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες του απαιτητικού σύγχρονου τρόπου ζωής.
 
Τα προϊόντα SUPERFOODS™  διανέμονται στα φαρμακεία.
 
Με την προσθήκη της μάρκας SUPERFOODS™ στο εύρος των brands του, ο όμιλος εταιρειών C.A.PAPAELLINAS υλοποιεί τη στρατηγική του για την προσφορά στον κύπριο καταναλωτή διεθνώς καταξιωμένων και αναγνωρισμένων για την ποιότητά τους προϊόντων. Προϊόντων που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη.
 
 
  
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας