Υλικά για 1 μερίδα
100 γρ λαχανικών
1 κουταλάκι του γλυκού κραμβέλαιο η ελαιόλαδο
Καθαρίζουμε τα λαχανικά, τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια και ψήνουμε σε μια κατσαρόλα με λίγο νερό, για περίπου 15 έως 20 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
Απομακρύνουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
Πολτοποιούμε τα λαχανικά προσθέτοντας λίγο νερό.
Ακολούθως προσθέτουμε το λάδι και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε το χυλό φρέσκο ή μπορούμε να χωρίσουμε σε μερίδες και να καταψύξουμε.
Συμβουλή: Καλά ανεκτά λαχανικά: κολοκύθα, λαχανόγουλο ( κουλούμπρα ) , καρότα, ρίζα μαϊντανού, κολοκυθάκια, κοκκινογούλια, πατάτες.