Δευτέρα 26 Οκτ, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Υγεινή διατροφή με Thermomix

Υγεινή διατροφή με Thermomix

Καθημερινά ακούμε για έρευνες που αποδεικνύουν πόσο βλαβερά για την υγεία μας είναι τα φαγητά που καταναλώνουμε.  Τα συντηρητικά και οι χρωστικές ουσίες προκαλούν κάθε λογής ασθένειες σε μικρούς και μεγάλους.

Οι επιστήμονες συστήνουν επιστροφή στα παληά, στην εποχή που οι γιαγιάδες μας δεν αγόραζαν τα πάντα έτοιμα από τα ράφια του supermarket, αλλά τα έφτιαχναν μόνες τους από αγνά, γνήσια υλικά.  Βεβαίως αυτό σήμαινε πολύ κόπο αλλά και πολύ χρόνο.

Στην σημερινή εποχή που όλοι τρέχουμε και όλα τα θέλουμε εύκολα, θεωρούμε αδιανόητο να περάσουμε ένα πρωϊνό στην κουζίνα φτιάχνοντας πάστα ντομάτας για παράδειγμα.

Το Thermomix όμως μας δίνει την δυνατότητα να φτιάξουμε όπως και οι γιαγιάδες μας τα πάντα μόνοι μας χωρίς κανένα κόπο και προπάντων σε χρόνο ρεκόρ.

Ετσι τώρα με το Thermomix και εμείς μπορούμε να έχουμε το δικό μας ζωμό λαχανικών, το δικό μας βούτυρο, το δικό μας γιαούρτι, τα δικά μας μακαρόνια, το δικό μας ψωμί, τη δική μας κέτσιαπ, όλα με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ THERMOMIX ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΟΤΑΝ ΨΗΝΕΙ ΔΕΝ ΚΟΧΛΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΙ στη θερμοκρασία που εσείς καθορίζετε.  Δεν ξεπερνά τους 100° βρασμού και έτσι δεν καταστρέφονται οι βιταμίνες και οι θρεπτικές ουσίες των τροφών.

ΜΕ ΤΟ VAROMA ΨΗΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ που είναι ο πλέον υγιεινός τρόπος ψησίματος.  Τα υλικά παραμένουν αναλλοίωτα.  Διατηρούν τόσο το χρώμα όσο και τη φυσική τους γεύση.  Οι θρεπτικές ουσίες δεν χάνονται μέσα στο ζωμό ψησίματος όπως συμβαίνει όταν μαγειρεύουμε στην κατσαρόλα. 

Ο ΚΑΔΟΣ είναι φτιαγμένος από stainless steel και δεν προκαλεί προβλήματα σε όσους έχουν αλλεργία στο νίκελ.  Η θερμότητα παράγεται στην βάση του κάδου και κατανέμεται γρήγορα και ομοιόμορφα σε όλη την ποσότητα του φαγητού.

Ολα τα μέρη του Τhermomix πλαστικά ή μεταλλικά που έρχονται σε επαφή με το φαγητό είναι φτιαγμένα από υλικά που συνάδουν με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Με το Τhermomix ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ φαγητά που θ’αγοράζαμε έτοιμα από την αγορά και τα οποία σίγουρα περιέχουν συντηρητικά.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΜΗ ΜΕ ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ 

Η ομάδα της Eminentia  Τrading, αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Thermomix στην Κύπρο, παρουσίασε το μηχάνημα το οποίο συνδυάζει περισσότερες από 12 λειτουργίες.

Το πλούσιο τραπέζι περιλάμβανε ψωμάκια, φακές, πουργούρι με μπιφτέκια και σάλτσα ντομάτας, σαλάτα με μπρόκολι, πιπεριές και πινόλια. Δεν έλειψαν από το τραπέζι φυσικά τα γλυκά όπως cheesecake με αναρή, γιαούρτι και βατόμουρα, κέικ λεμονιού, κρέμα με μπισκότα morning coffee και παγωτό σορμπέ καφέ. Δροσιά πρόσφερε και η σπιτική λεμονάδα η οποία φτιάχτηκε μόλις σε 20 δευτερόλεπτα.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στο : Thermomix: Μία κινητή κουζίνα μαγειρεύει για την ΙΜΗ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας