Παρασκευή 26 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Νέα “SEXY” παγούρια από την SIGG!

Νέα “SEXY” παγούρια από την SIGG!

Τα νέα σχέδια των παγουριών SIGG, με την ονομασία Sexy, βρίσκονται πλέον στην Κυπριακή αγορά! Η νέα συλλογή σχεδίων ικανοποιεί κάθε ανάγκη και γούστο, πάντα με την γνωστή ποιότητα που έχει συνηθίσει χιλιάδες καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.
 
Η SIGG πιστή στην πολύχρονη παράδοσή της να προσφέρει καινοτόμα, υψίστης ποιότητας προϊόντα, διαθέτει μια μεγάλη συλλογή με λειτουργικά, ασφαλή και ανθεκτικά παγούρια, σε σειρές και σχεδιασμούς που ενθουσιάζουν. Έτσι η σειρά αθλητικών παγουριών της SIGG, πέρα από τα αλουμινένια σχέδια της σειράς WMB, εμπλουτίζεται για πρώτη φορά με τα νέα πολυπροπυλένια SEXY παγούρια σε 4 μοναδικούς και trendy χρωματισμούς: ανθρακί, πράσινο, μπλε και μπέρι.
 
Τα νέα παγούρια Sexy από την SIGG είναι κατασκευασμένα από πολυπροπυλένιο, κάτι που τα κάνει να έχουν υψηλή αντοχή και ανθεκτικότητά που διαρκεί. Είναι εύκολα στη χρήση, ελαφριά και μπορούν να μεταφέρονται παντού σε κάθε σας δραστηριότητα.

Η SIGG κατασκευάζει παγούρια απαλλαγμένα από επιβλαβή χημικά. Είναι απαλλαγμένα από τις φθαλικές ενώσεις, τη δισφαινόλη (BPA) και άλλες οργανικές πτητικές ενώσεις (VOC).

Τα παγούρια SIGG εισάγονται στην Κύπρο από τη Marathon Trading και θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα καταστήματα Public, New Baby City, City of Dreams, Mothercare, Mamatoto, Bambina, Petros Sports και Mavros και στην ιστοσελίδα diaperways.com.
Marathon Trading
www.marathontrading.com
www.facebook.com/marathontrading.cy
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας