Παρασκευή 19 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Επιχείρηση "ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΤΩΡΑ" στο σπίτι

Επιχείρηση "ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΤΩΡΑ" στο σπίτι

Και ποιος δεν θα ήθελε ένα "μαγικό" χυμό αποτοξίνωσης ανέξοδο και γρήγορο στην χρήση.

Είναι πάρα πολύ εύκολο να προμηθευτούμε την αλόη βέρα

Τα κυριότερα οφέλη της αλόης βέρα είναι:

Αποτοξίνωση: Ο χυμός από την αλόη βέρα είναι ιδανικός για αποτοξίνωση αφού είναι γεμάτος βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Η κατανάλωση του χυμού μπορεί να βοηθήσει το σώμα μας να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Πεπτικές διαταραχές: Η αλόη βέρα έχει ουσιαστική δράση σε διαταραχές του πεπτικού συστήματος όπως η καούρα, τα έλκη και το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου. Συγκεκριμένα καταπραΰνει τον οισοφάγο και ελαττώνει τις ενοχλήσεις της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης. Παράλληλα η αλόη βοηθά στην καλύτερη λειτουργία του εντέρου

Στοματική υγιεινή: Ο χυμός των φύλλων της αλόης βέρα μπορεί να βοηθήσει στο να επισκέπτεστε πιο αραιά τον οδοντίατρο, καθώς βελτιώνει σημαντικά την υγεία των ούλων.

Διαβήτης: Σύμφωνα με εργαστηριακές έρευνες, η καθημερινή κατανάλωση μισής μόλις κουταλιάς χυμού από αλόη βέρα, σε περίοδο 14 εβδομάδων, μπορεί να μειώσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα κατά 45%.

Βοηθά την κινητικότητα του εντέρου: Ο χυμός της αλόης περιέχει ανθρακινόνες γλυκοσίδες Α και Β, που είναι ισχυρά φυσικά καθαρτικά.

Διαχείριση βάρους: Εκτός από θεραπευτικές ιδιότητες, η αλόη βέρα έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν ως βοήθεια για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας και την διατήρηση ενός φυσιολογικού βάρους.

Από την άλλη το μέλι είναι ευρέως γνωστό στο πόσο ευεργετικό μπορεί να είναι για την υγεία και τον οργανισμό μας

Το μέλι είναι από τα πολυτιμότερα, θρεπτικότερα και υγιεινότερα τρόφιμα που έχει στη διάθεσή του ο άνθρωπος.

Από τον Ιπποκράτη μέχρι τους σύγχρονους γιατρούς το συνιστούν ως φυσικό φάρμακο σε πολλές περιπτώσεις, από τη δυσκοιλιότητα και την αναιμία, μέχρι τις καρδιοπάθειες και τις περιπτώσεις κατάπτωσης και αδυναμίας.

Το μέλι συνίσταται και για τα παιδιά, μετά από τα δύο συνήθως χρόνια τους, τα οποία απολαμβάνουν την πολύτιμη αυτή τροφή είτε σκέτη, είτε με βούτυρο και ψωμί, είτε μαζί με φρούτα ή δημητριακά ως ένα υγιεινό και ωφέλιμο πρωινό ή σνακ όλες τις ώρες.

Από την άλλη το λεμόνι ως το τρίτο συστατικό φαίνεται να κερδίζει ολοένα έδαφος στην καθημερινότητα μας

Τα λεμόνια και κυρίως ο χυμός τους πρέπει να γίνουν απαραίτητο συστατικό στη διατροφή μας γιατί έχουν σημαντικά οφέλη στην υγεία μας αλλά και στα κιλά μας!

Το HealthNews παρουσιάζει από την Παμπίτσα Καβαλλιεράτου την απόλυτη συνταγή αποτοξίνωσης του οργανισμού: 

Η Παμπίτσα Καβαλλιεράτου μαζί με τον σύζυγο της Τάκη είναι πρωτοπόροι στον τομέα των φυσικών καλλυντικών και στο χώρο της ομορφιάς υπηρετώντας την αισθητική και κοσμετολογία από το 1966.

Υλικά:


1φλ. του καφέ αλόη
1φλ. του καφέ μέλι
1κουτ. της σούπ. χυμό λεμονιού

Εκτέλεση:


Δουλεύουμε το ζελέ της αλόης στο μίξερ για να γίνει χυμός, έπειτα προσθέτουμε το μέλι και το λεμόνι και ανακατεύουμε. Ο χυμός μας είναι έτοιμος!

Διαλύετε 1 κουταλιά της σούπας σε ένα ποτήρι νερό και το πίνετε μισή ώρα πριν το φαγητό.

Πίνετε 2-3 κουταλιές την ημέρα διαλυμένες σε 1 ποτήρι νερό για 15 ημέρες και έπειτα το σταματάτε.

Ξανά-αρχίζετε πάλι μετά από ένα μήνα για 15 ημέρες. Παράλληλα να πίνετε 6-8 ποτήρια νερό την ημέρα.
 

 

 

 

 

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας