Παρασκευή 4 Δεκ, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Διοργανώνεατι επιστημονικό συνέδριο και εργαστήριο για την προωρότητα

Διοργανώνεατι επιστημονικό συνέδριο και εργαστήριο για την προωρότητα

Το πρόγραμμα Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας πραγματοποιεί ένα πολυθεματικό, διήμερο Επιστημονικό Συνέδριο και Εργαστήριο με τίτλο Prematurity Awareness Days “Let’s do it together”, το οποίο είναι αφιερωμένο στα πρόωρα νεογνά και τις οικογένειές τους.
 
Σκοπός του είναι η ευαισθητοποίηση πάνω σε θέματα προωρότητας και η ενημέρωση γύρω από τα θέματα που αντιμετωπίζουν τα νεογνά, οι οικογένειές τους και οι επαγγελματίες υγείας με τους οποίους έρχονται σε επαφή .
 
Το επιστημονικό συνέδριο και εργαστήριο αποτελεί μια από τις εκδηλώσεις που διοργανώνει το πρόγραμμα Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου, στα πλαίσια των δράσεων “Be Physio Unique”, και θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Απριλίου 2019, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.
 
Επίσημη προσκεκλημένη ομιλήτρια θα είναι η Δρ. Mijna Hadders-Algra, Καθηγήτρια Αναπτυξιακής Νευρολογίας (Developmental Neurology) στο University Medical Center Groningen της Ολλανδίας, της οποίας η συμμετοχή κατέστη εφικτή με την υποστήριξη του προγράμματος Erasmus+ και IDEP.
 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο όμιλος φοιτητών Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας θα συλλέγει χρήματα για στήριξη του οργανισμού «Θερμοκοιτίδα Αγάπης», η δράση του οποίου στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πρόωρων νεογνών στην Κύπρο, καθώς επίσης και στην εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας και την ενημέρωση του κοινού.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας