Σάββατο 27 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

"Η ωραιότερη μυρωδιά είναι του ψωμιού, η ωραιότερη γεύση του αλατιού, η ωραιότερη αγάπη των παιδιών."

"Η ωραιότερη μυρωδιά είναι του ψωμιού, η ωραιότερη γεύση του αλατιού, η ωραιότερη αγάπη των παιδιών."

Η ωραιότερη μυρωδιά είναι του ψωμιού, η ωραιότερη γεύση του αλατιού, η ωραιότερη αγάπη των παιδιών.
ΠΑΡΟΙΜΙΑ
 
Γι αυτά που προσφέρει ο γονιός στο παιδί του δεν δικαιούται ούτε μπορεί να ζητά καμιά ανταπόδοση γιατί το παιδί είναι σπάλχνο και κομμάτι του ίδιου, καρπός τις περισσότερες φορές μιας αγάπης. Γιαυτό τον λόγο, οι γονείς προσπαθούν να προσφέρουν πέραν της ηθικής διαπαιδαγώγησης στα παιδιά τους και άλλες ανέσεις ή διευκολύνσιες που αφορούν την υγεία και την ποιότητα ζωής  τους.
 
To HealthNews συνάντησε ένα νέο άνθρωπο με μεράκι και αγάπη για καινοτομία και δημιουργία με φόντο την αγάπη για την οικογένεια.
 
Ο Χριστόφορος Χριστοφόρου, δημιούργησε την εταιρία CDC Trading Services LTD με σκοπό την εισαγωγή παιδικών προϊόντων, εύχρηστων και γρήγορων για τα σύγχρονα ζευγάρια τα οποία στερούνται χρόνου. Παράλληλα , ο ίδιος ευελπιστεί ότι τα παιδιά και η σύγχρονη οικογένεια θα αγκαλιάσουν και να αγαπήσουν τα καινούρια αυτά προιόντα και υπηρεσίες.
 

Πότε δημιουργήθηκε η εταιρία     
                      
Η CDC Trading Services Ltd, δημιουργήθηκε το 2016 με στόχο την υποστήριξη και παροχή βοήθειας στους καταναλωτές και ιδιαίτερα αυτών που χρειάζονται έξυπνα, ποιοτικά προϊόντα, και υπηρεσίες για το παιδί.

 Ποιος ο σκοπός της
 
Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση του λιανικού εμπορίου με προϊόντα υψηλής ποιότητας, παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών και διάθεση των προϊόντων σε συνεργάτες και καταναλωτές.  Προϊόντα τα οποία πέραν από υψηλή ποιότητα, εστιάζουν στην καινοτομία και στις έξυπνες λύσεις.
Κύριο μέλημα μας είναι να καταστούμε αξιόπιστοι σύμβουλοι, τόσο στους καταναλωτές, όσο και στους συνεργάτες μας.  
 
Η οικοδόμηση προσωπικής σχέσης με κάθε προμηθευτή είναι ακόμη ένας στόχος μας, αφού θα  μπορούμε να προσφέρουμε τα προϊόντα υψηλής ποιότητας, διατηρώντας παράλληλα το κόστος σε χαμηλά επίπεδα.
 
 
 
 
Τα κυριότερα προϊόντα εισαγωγής 
 
Μέχρι σήμερα τα προϊόντα της εταιρείας μας τα όποια είναι διαθέσιμα στους καταναλωτές, είναι το έξυπνο θερμόμετρο Oblumi Tapp, που είναι μια συσκευή που, όταν συνδεθεί με ένα κινητό τηλέφωνο, το μετατρέπει σε ψηφιακό υπέρυθρο θερμόμετρο με μια σειρά από δυνατότητες.

Επίσης, ακόμη ένα προϊόν που θα διαθέσουμε εντός των ημερών είναι τα βρεφικά και παιδικά παπούτσια Biogateo, τα οποία αποτελούν προϊόν μελέτης και έρευνας για τα πρώτα βήματα των παιδιών. 

Πρόκειται για εξειδικευμένα ορθοπεδικά παπούτσια που κατασκευάζονται στην Ισπανία και έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με την Ισπανική Οργάνωση Παιδιάτρων.
 
 

Και τα δύο αυτά προϊόντα κατασκευάζονται και εισάγονται από την Ισπανία.

Πέραν των πιο πάνω προϊόντων, προσφέρονται υπηρεσίες ενοικιάσεων παιδικών καθισμάτων και αμαξιδίων και άλλων σχετικών με το παιδί προϊόντων, σε τουριστικούς οργανισμούς, ξενοδοχεία και άλλες εταιρείες που ασχολούνται με τον τουρισμό.
 
Τα προϊόντα αυτά προέρχονται από τους κορυφαίους προμηθευτές και κατασκευαστές παιδικών προϊόντων, που πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.
 
Τα προϊόντα μας πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας και είναι αδειοδοτημένα από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους, πράγμα που διασφαλίζει και προστατεύει τον καταναλωτή.
 
Διαβάστε: Έρχεται το οικογενειακό θερμόμετρο
 
Πού απευθύνονται

Τα προϊόντα Biogateo και Oblumi tapp απευθύνονται σε νέους γονείς και σε γονείς που έχουν μικρά παιδιά.  
 
To έξυπνο θερμόμετρο oblumi tapp μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ενήλικες, νοουμένου ότι αυτό συνδεθεί με έξυπνα τηλέφωνα.
 
Σημειώνεται ότι όλα τα προϊόντα μας έχουν δοκιμαστεί πρώτα από εμάς και τις οικογένειές μας, πριν την προώθηση τους στην αγορά, ώστε να γνωρίζουμε και εμείς πρώτα την αποτελεσματικότητα και επάρκεια αυτών.
 
Η εταιρεία ,έχει αποκλειστική αντιπροσωπεία των πιο πάνω προϊόντων στην κυπριακή αγορά. 
 
Τα προϊόντα μας διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία και σε όλα τα καταστήματα New Baby City και City of Dreams. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 70009008 ή στο
info@cdctradingservices.com και στη σελίδα μας στο Facebook www.facebook.com/CDCTradingServices/
 

 
*Chris Christophorou
CDC Trading Services Ltd
T. 70009008
M. +35799538277
W.
www.cdctradingservices.com
 
 
 
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας