Παρασκευή 4 Δεκ, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Σοκαριστικό βίντεο: Νοσηλευτής κλωτσά έγκυο στην κοιλιά (vid)

Σοκαριστικό βίντεο: Νοσηλευτής κλωτσά έγκυο στην κοιλιά (vid)

Ο νοσηλευτής και η έγκυος νοσοκόμα φαίνεται να διαπληκτίζονται έντονα σε διάδρομο του νοσοκομείου.

Ο καβγάς τους γρήγορα άρχισε να γίνεται πιο έντονος, με τον νοσηλευτεί να αρπάζει τη γυναίκα από τα μαλλιά.

Φαίνεται να την πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής και να της φωνάζει πριν της χτυπήσει το κεφάλι σε μια πόρτα. Όταν την άφησε και η νοσοκόμα πήρε στα χέρια της τις τσάντες φαινόταν να έχουν όλα τελειώσει.

 

«Αυτός ο άντρας είναι δειλός. Οι γυναίκες πρέπει σήμερα να ξέρουμε πώς να προστατευτούμε και να μην ανεχόμαστε οτιδήποτε. Διαφορετικά θα συνεχίσουν να μας χτυπούν», σημειώνει σε σχόλιό της μια γυναίκα. Η χρήστης Sofia Josefina Esteves Lecaros χαρακτήρισε με τη σειρά της τον νοσηλευτή «κτήνος».

Μετά το τρομακτικό περιστατικό ο νοσηλευτής είναι πιθανό να αντιμετωπίσει ποινικές διώξεις. Ο εισαγγελέας Claudio Uribe τόνισε ότι κινούν τις διαδικασίες για να του ασκήσουν κατηγορίες.

Δεν έχει μέχρι στιγμής γίνει γνωστό τι προκάλεσε τη σοκαριστική επίθεση στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Χιλής. Δεν έχουν αναγνωριστεί ο νοσηλευτής και η νοσοκόμα ούτε και η μεταξύ τους σχέση.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας αποκαλύπτουν τρομακτικές επιθέσεις. Οι εικόνες κάθε φορά σοκάρουν. Απομένει να ανακοινωθεί πώς θα τιμωρηθεί ο νοσηλευτής για την απάραδεκτη συμπεριφορά του.

Μέχρι στιγμής ο νοσηλευτής έχει απομακρυνθεί από το νοσοκομείο και αναμένεται να ολοκληρωθεί η έρευνα για το περιστατικό που σόκαρε την κοινή γνώμη στη Χιλή. Μετά τα αποτελέσματα θα καθοριστεί και το πώς θα τιμωρηθεί για την απαράδεκτη ενέργειά του.

Πηγή: Dailymail

 

 

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας