Κυριακή 29 Νοε, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Back to School, με ασφάλεια, στυλ και SIGG!

Back to School, με ασφάλεια, στυλ και SIGG!

Η Ελβετική εταιρία SIGG είναι πανέτοιμη να εξοπλίσει τους μαθητές μας για ακόμη μια χρονιά με την υπέροχη συλλογή της!
 
Τα κορυφαία παγούρια που εισάγει στην Κύπρο η Marathon Trading, μας συντροφεύουν στα ταξίδια μας, στις βόλτες μας, στις διακοπές μας, στις εκδρομές μας, και γίνονται το πιο «δροσιστικό» φιλαράκι των παιδιών μας, σε κάθε τους εξόρμηση – ακόμα ΚΑΙ στο σχολείο!

Χαρίστε στα παιδιά σας ένα ελβετικό παγούρι SIGG για να υποδεχτούν τη νέα σχολική χρονιά παρέα με τους καινούριους τους φίλους από την τεράστια συλλογή σχεδίων και φανταστικών χαρακτήρων των παγουριών SIGG.

Η καινοτόμα κατασκευή τους καθιστά τα παγούρια SIGG μοναδικά στο είδος τους!
 
Η πρωτοποριακή επένδυση SIGG EcoCare εξασφαλίζει δροσερή, καθαρή γεύση χωρίς να αφήνει οποιοδήποτε ίχνος μεταλλικής αίσθησης.
 
Η νέα γενιά της επένδυσης SIGG EcoCare είναι κατασκευασμένη από ένα συνδυασμό ασφαλών, μη τοξικών συστατικών τα οποία συναντώνται στις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής συσκευασίας τροφίμων.
 
Με σκοπό να εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα και ασφάλεια, η ελβετική εταιρία SIGG έχει αφαιρέσει από τη σύσταση της επένδυσης τις φθαλικές ενώσεις, τη δισφαινόλη (BPA) και άλλες οργανικές πτητικές ενώσεις (VOC).
 
Τα παγούρια αλουμινίου SIGG είναι ελεγμένα από ανεξάρτητα εργαστήρια για να διασφαλίσουν ότι πληρούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις, και επιπλέον, είναι πιστοποιημένα και απαλλαγμένα από επιβλαβή χημικά.
 
Επιπλέον, το γεγονός ότι είναι ελαφριά και μπορούν να μεταφέρονται παντού, τα καθιστά τη νούμερο ένα επιλογή των γονιών για τα παιδιά τους, για κάθε τους δραστηριότητα.

Σεβόμενη και το περιβάλλον, προτεραιότητα της εταιρίας είναι να κατασκευάζει παγούρια ανακυκλώσιμα, εξού και τα SIGG είναι φιλικά προς το περιβάλλον, χωρίς όμως να υστερούν σε design, χρώματα και φανταστικούς παιδικούς ήρωες που τα κοσμούν εξωτερικά.
 
Ό,τι καλύτερο, λοιπόν, για την υγεία και την ασφάλεια του παιδιού σας!
 
Τα παγούρια SIGG εισάγονται στην Κύπρο από τη Marathon Trading και θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα καταστήματα Public, New Baby City, City of Dreams, Mothercare, Mamatoto, Bambina, Petros Sports και Mavros και στην ιστοσελίδα diaperways.com.

Back to school με SIGG, λοιπόν!

*Marathon Trading
www.marathontrading.com
www.facebook.com/marathontrading.cy
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας