Παρασκευή 19 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Back to School με τα νέα σχέδια SIGG VIVA. Γνωρίστε τα!

Back to School με τα νέα σχέδια SIGG VIVA. Γνωρίστε τα!

Η Marathon Trading παρουσιάζει στην Κυπριακή αγορά τα νέα σχέδια παγουριών της σειράς VIVA από την ελβετική εταιρία SIGG!

Η νέα συλλογή σχεδίων ικανοποιεί κάθε ανάγκη και γούστο, πάντα με την γνωστή ποιότητα που έχει συνηθίσει χιλιάδες καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.
 
Η SIGG πιστή στην πολύχρονη παράδοσή της να προσφέρει καινοτόμα, υψίστης ποιότητας προϊόντα, διαθέτει μια μεγάλη συλλογή με λειτουργικά, ασφαλή και ανθεκτικά παγούρια, σε σειρές και σχεδιασμούς που ενθουσιάζουν. Έτσι η υφιστάμενη σειρά VIVA One, εμπλουτίζεται με τα νέα υπέροχα σε design και χρώματα σχέδια:

  • Horses,
  • Sharkies,
  • Dinos και
  • Unicorns

 
Η ελβετική εταιρία SIGG κατασκευάζει παγούρια κορυφαίας ποιότητας από το 1908. Τα παγούρια VIVA One είναι κατασκευασμένα από πολυπροπυλένιο, κάτι που τα κάνει να έχουν υψηλή αντοχή και ανθεκτικότητά που διαρκεί. Είναι εύκολα στη χρήση αφού χάρη στο μεγάλο τους στόμιο γεμίζουν εύκολα με το αγαπημένο ρόφημα των παιδιών σας. Επιπλέον, το γεγονός ότι είναι ελαφριά και μπορούν να μεταφέρονται παντού, τα καθιστά τη νούμερο ένα επιλογή των γονιών για τα παιδιά τους, για κάθε τους δραστηριότητα.


Φροντίζοντας πάντα για την ασφάλεια των παιδιών σας και με σκοπό να εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα και ασφάλεια στα προϊόντα της μάρκας, η SIGG κατασκευάζει παγούρια απαλλαγμένα από επιβλαβή χημικά.

Είναι απαλλαγμένα από τις φθαλικές ενώσεις, τη δισφαινόλη (BPA) και άλλες οργανικές πτητικές ενώσεις (VOC).


Τα παγούρια SIGG εισάγονται στην Κύπρο από τη Marathon Trading και θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα καταστήματα Public, New Baby City, City of Dreams, Mothercare, Mamatoto, Petros Sports και Mavros και στην ιστοσελίδα diaperways.com.


Marathon Trading
www.marathontrading.com
www.facebook.com/marathontrading.cy

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας