Τετάρτη 2 Δεκ, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Pharmaton® Kiddi: Ότι καλύτερο για το παιδί σας

Pharmaton® Kiddi: Ότι καλύτερο για το παιδί σας

Το Pharmaton® Kiddi Syrup είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά, το οποίο καλύπτει τις ανάγκες συμπλήρωσης της διατροφής τους στην περίοδο έντονης ανάπτυξης από 1 - 12 ετών.
 
Περιέχει, μεταξύ άλλων, βιταμίνες, ασβέστιο και λυσίνη, και συνίσταται σαν τονωτικό για παιδιά και εφήβους κατά την ανάπτυξη, σε περιπτώσεις μειωμένης όρεξης, σωματικής κούρασης, καθώς και για ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού και τη βελτίωση της απόδοσης και της συγκέντρωσης.
 
Η λυσίνη είναι ένα από τα αμινοξέα, τα βασικά συστατικά των πρωτεϊνών. Βοηθώντας στην απορρόφηση του ασβεστίου, συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη των οστών, ενώ σε αυτήν παρατηρείται η πιο κοινή έλλειψη ανάμεσα στα αμινοξέα.
 
Εκτός από τη μειωμένη όρεξη, η πρόσληψη λυσίνης μπορεί να αντιμετωπίσει την αίσθηση κόπωσης, ζαλάδες, ή ακόμα και την αναιμία, ενισχύοντας παράλληλα και το ανοσοποιητικό σύστημα.
 
Η βιταμίνη D βελτιώνει την απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου, βοηθώντας στην ανάπτυξη των οστών και των δοντιών, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και της καρδιάς.
 
Με βιταμίνες Β1, Β2 και Β6, Ε, PP, με Δεξπανθενόλη και ασβέστιο, το Pharmaton® Kiddi Syrup διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του οργανισμού, ρυθμίζοντας το μεταβολισμό, το μυοσκελετικό σύστημα, την ανάπτυξη και δημιουργία αντισωμάτων και ερυθρών αιμοσφαιρίων, την όραση, την κυκλοφορία του αίματος και πολλές άλλες λειτουργίες, ούτως ώστε να μη χρειάζεται να ανησυχείτε αν τα παιδιά σας αρνούνται ή αδυνατούν να ακολουθήσουν μια ισορροπημένη διατροφή.
 
Το Pharmaton® Kiddi Syrup είναι κατάλληλο για διαβητικούς, ενώ δεν περιέχει Γενετικά Μεταλλαγμένους Οργανισμούς, ούτε χρωστικές ουσίες.

Εισάγεται στην Κύπρο από τη Marathon Trading και διατίθεται στα φαρμακεία χωρίς Ιατρική Συνταγή, σε συσκευασία 200ml, στην τιμή των €10.50.
 
Συμβουλευτείτε πάντα τον φαρμακοποιό σας πριν από τη χρήση.
 
Marathon Trading
www.marathontrading.com
www.facebook.com/marathontrading.cy
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας