Σάββατο 5 Δεκ, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

«Μάθε πώς μπορείς να προσφέρεις πιο γερές βάσεις στο παιδί σου»

«Μάθε πώς μπορείς να προσφέρεις πιο γερές βάσεις στο παιδί σου»

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της πρωτοβουλίας «Φιλικό προς το Βρέφος και τη Μητέρα Νοσοκομείο», η Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ διοργανώνει ημερίδα ανοιχτή προς το κοινό, με τίτλο «Οι Πρώτες 1000 Ημέρες».
 
H ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017, στον Χαρουπόμυλο Λανίτη στη Λεμεσό, από τις 8:00 μέχρι τις 14:00, και απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας, γονείς, μέλλοντες γονείς, εγκύους, νηπιαγωγούς, δασκάλους, καθηγητές και γενικά σε άτομα που ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο θέμα.
 
Με τη διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης, η Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ στοχεύει να ενημερώσει το κοινό για τις πρώτες 1000 μέρες, περίοδος που καλύπτει το χρονικό διάστημα από την ημέρα της σύλληψης μέχρι και το δεύτερο έτος ζωής του παιδιού.
 
Σε αυτήν, θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι επαγγελματίες Υγείας οι οποίοι, με τις γνώσεις και εμπειρίες τους, θα ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους για το πώς μπορούν να δημιουργήσουν τις πιο γερές βάσεις για το παιδί τους.
 
Η εκδήλωση περιλαμβάνει πλούσια θεματολογία σχετικά με την προφύλαξη του εμβρύου, την εμψύχωση της θηλάζουσας μητέρας, την εισαγωγή στερεάς τροφής στο παιδί, τις αλλεργίες, την πρόληψη παιδικών ατυχημάτων κ.α.
 
Η ημερίδα τελεί υπό την υψηλή προστασία της κ. Άντρης Αναστασιάδη και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, της Παιδιατρικής Εταιρείας Κύπρου, της Γυναικολογικής - Μαιευτικής Εταιρείας Κύπρου και της Εθνικής Επιτροπής Θηλασμού.
 
Τέλος, σημειώνεται ότι η Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ, μέσα στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και αναβάθμισης των υπηρεσιών της και με σεβασμό και αφοσίωση προς τη μητέρα και το παιδί, είναι το πρώτο Νοσοκομείο στην Κύπρο που ξεκίνησε διαδικασίες εφαρμογής όλων των προϋποθέσεων που απαιτούνται για την Πρωτοβουλία της UNICEF και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας  «Φιλικό προς το Βρέφος Νοσοκομείο». 
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ www.ygiapolyclinic.com ή να επικοινωνήσετε στο 25884600
 

 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας