Σάββατο 20 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Πιπίλες bibi® Happiness: η καλύτερη επιλογή για το μωρό!

Πιπίλες bibi® Happiness: η καλύτερη επιλογή για το μωρό!

Η bibi® γνωρίζει τι σημαίνει να είσαι γονιός σήμερα και σχεδιάζει και παρέχει έξυπνα προϊόντα που καλύπτουν ποικίλες ανάγκες με ολοκληρωμένο και ασφαλή τρόπο.
 
Συγκεκριμένα, η κορυφαία ελβετική πιπίλα Happiness από την bibi® είναι ασφαλής και υπόσχεται άνεση στο μωρό σας!
 
Είναι εργονομικά σχεδιασμένες ώστε να καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο στη στοματική κοιλότητα και να παρέχουν περισσότερη ελευθερία στην κίνηση της γλώσσας. Αυτό είναι σημαντικό για τη φυσική και υγιή ανάπτυξη των ούλων και του ουρανίσκου, καθώς και για τη φυσική ανάπτυξη της ομιλίας. Οι πιπίλες bibi διατίθενται σε δύο σχήματα, φυσικό ή ορθοδοντικό.
 
Η πιπίλα Happiness φυσικού σχήματος, προσομοιάζει στο μητρικό στήθος και γίνεται γρήγορα αποδεκτό από το μωρό παρέχοντάς του απόλυτη άνεση στο πιπίλισμα χάρη στη μαλακή, εύκαμπτη και επίπεδη θηλή.
 
Η πιπίλα φυσικού σχήματος διευκολύνει τη μετάβαση από τον διατροφικό θηλασμό στον μη διατροφικό θηλασμό με πιπίλα (λιγότερη σύγχυση για το μωρό), ενώ σύμφωνα με την πείρα των ειδικών, τα μωρά συνηθίζουν πολύ γρήγορα το οβάλ σχήμα της.
 
Η πιπίλα Happiness  ορθοδοντικού σχήματος με τον ειδικά προσαρμοσμένο γεωμετρικό σχεδιασμό της θηλής, διευκολύνει την ανάπτυξη των ούλων, του ουρανίσκου και της ομιλίας ενώ παράλληλα καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στο στόμα του μωρού και συμβάλλει ώστε να γίνονται φυσικά οι θηλαστικές κινήσεις. Η άριστη ευκαμψία της προσφέρει την απόλυτη άνεση στο πιπίλισμα και υγιή ανάπτυξη στη στοματική κοιλότητα του μωρού σας.
 
Θα βρείτε ολόκληρη τη σειρά από πιπίλες bibi® Happiness, που εισάγονται και διανέμονται στην Κύπρο από την Marathon Trading, στα φαρμακεία, στα παιδικά καταστήματα New Baby City, City of Dreams, Mamatoto, Mothercare, στις υπεραγορές Άλφαμεγα και στην ιστοσελίδα diaperways.com στην τιμή των €4.90.
 
Marathon Trading
www.marathontrading.com                  
www.facebook.com/marathontrading.cy
www.facebook.com/bibi.Cyprus
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας