Πέμπτη 25 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Σεμινάρια κινητικής δεξιότητας- ΚΕΑΝΙΤΑ Kids Club

Σεμινάρια κινητικής δεξιότητας- ΚΕΑΝΙΤΑ Kids Club

Η ΚΕΑΝΙΤΑ, στα πλαίσια ενεργειών προώθησης υγιεινού τρόπου ζωής στα παιδιά μέσω του προγράμματος ΚΕΑΝΙΤΑ «Ζω Υγιεινά», διοργάνωσε το σαββατοκύριακο 14 και 15 Οκτωβρίου αποκλειστικά για τα μέλη της δυο σεμινάρια που είχαν ως σκοπό να εκπαιδεύσουν με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο γονείς και παιδάκια ηλικίας μέχρι 6 ετών, επιτρέποντάς τους να γνωρίσουν καλύτερα το σώμα τους και να διευρύνουν τις κινητικές και γνωστικές τους δεξιότητες.
 
Τα πιο μικρά μέλη του ΚΕΑΝΙΤΑ Kids Club, μαζί με τους γονείς τους, είχαν τη μοναδική ευκαιρία να διασκεδάσουν με μουσική, χορό, αθλητισμό και ασφαλώς πολύ παιχνίδι.
 
Το πρώτο σεμινάριο διεξήχθη το Σάββατο σε συνεργασία με τη Μουσική Σχολή Ελίνα Αλεξάνδρου, απευθυνόταν σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και είχε ως θέμα τη μουσικοκινητική.
 
Χάρη στη μουσικοκινητική αγωγή, τα παιδιά βίωσαν βασικές αρχές της μουσικής, της μετρικής, του ρυθμού, του λόγου και του χώρου, μέσα από την κίνηση του σώματός τους και μέσω χαρούμενων μουσικών δραστηριοτήτων που συνδέουν μελωδία, κίνηση και έκφραση.
 

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε και το δεύτερο σεμινάριο διασκέδασης και κίνησης, αυτή τη φορά με επίκεντρο την άθληση, σε συνεργασία με το Lemesia Kids Academy.
 
Πρωταρχικός στόχος ήταν τα παιδιά να αναπτύξουν μια πρώτη θετική επαφή με τον αθλητισμό και την άσκηση μέσα από δημιουργικές και ευχάριστες δραστηριότητες.
 
Μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, και με την ενθάρρυνση και υποστήριξη από τους ειδικούς, τα παιδιά διασκέδασαν και απολαύσαν το πρόγραμμα.

Αν το παιδί σας είναι ηλικίας 0-11 χρονών και θέλετε κι εσείς να γίνετε μέλη της ΚΕΑΝΙΤΟ-παρέας του ΚΕΑΝΙΤΑ Kids club, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.keanita.com.cy/kids-club και συμπληρώστε την αίτηση.
 
Ως μέλος, το παιδάκι σας θα λάβει τη μοναδική κάρτα μέλους, την ΚΕΑΝΙΤΟ-κάρτα, που προσφέρει εκπτώσεις και πρόσφορες σε διάφορα καταστήματα.
 
Θα έχει συχνή επικοινωνία με την ΚΕΑΝΙΤΑ, θα λαμβάνει μέρος στους διαγωνισμούς και θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει υπέροχα δώρα!

 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΕΑΝ

Η KEAN Soft Drinks Ltd  ιδρύθηκε το 1949 από τον χημικό Τάκη Χριστοδούλου, με σκοπό την παραγωγή χυμών από κυπριακά εσπεριδοειδή και ήταν η πρώτη εταιρεία, το 1981, που παρήγαγε χυμούς σε συσκευασίες TetraPak στην Κύπρο.
 
Σήμερα, με τεράστιο χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει κορυφαίας ποιότητας προϊόντα, η KEAN δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Άπω Ανατολή, την Αφρική και τις ΗΠΑ.
 
Η ΚΕΑΝ τα τελευταία χρόνια προχώρησε στην ενσωμάτωση νέων προϊόντων στον Όμιλο της μέσω θυγατρικών εταιρειών.
 
Επίσης δραστηριοποιείται στον τομέα Ξενοδοχείων και μονάδων Μαζικής Εστίασης (HORECA) με μια τεράστια γκάμα από προϊόντα.
 
Η σειρά χυμών Prima και τα αλλαντικά Kristi καθώς και τα ελληνικά γιαούρτια ΚΡΙ-ΚΡΙ διανέμονται από την KEAN Food Link ltd. Τα παγωμένα προϊόντα ψαριού και ο καπνιστός σολομός Mister Fish, τα προϊόντα κοτόπουλου SFC και τα ελληνικά παγωτά ΚΡΙ-ΚΡΙ διανέμονται από την KFL Logisitics Ltd.
 
Επίσης, η ΚΕΑΝ ανέλαβε την εμπορική αντιπροσωπεία και διανομή των γνωστών προϊόντων HEINZ, AMOY, Farley’s, HP, Lea & Perrins, κ.ά. στην κυπριακή αγορά.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.kean.com.cy.
 

           
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας