Παρασκευή 19 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

«CHOOSE HOPE» Φοράμε τη μπλε μυτούλα

«CHOOSE HOPE» Φοράμε τη μπλε μυτούλα

Την 20η Νοεμβρίου, ημέρα αφιερωμένη στα παιδιά, αφού γιορτάζεται η διακήρυξη και υπογραφή της σύμβασης για τα δικαιώματα του παιδιού από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1989, επέλεξε ο Οργανισμός “Hope For Children” CRC Policy Center να ενεργοποιήσει την ευαισθησία του κοινού με σκοπό τη στήριξη της εκστρατείας «Choose Hope».

Η εκστρατεία που αποσκοπεί στην ενημέρωση του κοινού και οικονομική ενίσχυση του Οργανισμού για τη στήριξη της δράσεων του που επικεντρώνονται στην προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών, έχει ως κεντρικό στοιχείο τις μπλε μυτούλες που συμβολίζουν την ελπίδα και την ευαισθησία προς τα παιδιά. 

Με μια απλή χειρονομία αγάπης, φορώντας μια μπλε μυτούλα, ο καθένας από εμάς μπορεί να γίνει φορέας και πολλαπλασιαστής του μηνύματος «Choose Hope».
 
Παράλληλα, θα γίνει αρωγός στην προσπάθεια του Hope for Children να συνεχίσει να παρέχει στήριξη σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως θρησκευτικού, πολιτιστικού ή άλλου υποβάθρου και να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κοινωνικά μη προνομιούχων παιδιών. 

Η εκστρατεία, που πραγματοποιείται με τη στήριξη των υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Διαχρονικού Χορηγού του «Hope for Children», και της Action Global Communications, θα διαρκέσει μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου 2017.
 
Επιδίωξη του Οργανισμού είναι η εκστρατεία να αγκαλιαστεί από το κοινό και να καταστεί ετήσιος θεσμός αναδεικνύοντας τα συναισθήματα χαράς και θετικότητας, βασικός εκφραστής των οποίων είναι τα παιδιά. 

Για τους στόχους της εκστρατείας «Choose Hope», αναφέρθηκε στα πλαίσια δημοσιογραφικής διάσκεψης, η Διευθύντρια του Ανθρωπιστικού Τμήματος του “Hope For Children”, Άντρια Νεοκλέους: «Η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για θέματα που αφορούν τα παιδιά μέσα από εκστρατείες όπως αυτή, είναι ένας από τους κύριους στόχους του Οργανισμού μας, αφού η προστασία των παιδιών από κάθε μορφής βία ή εκμετάλλευση είναι καθήκον όλων μας». 

Από πλευράς της η Ελίνα Θεοδότου, Υπεύθυνη Εταιρικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ ανέφερε ότι «Προσκαλούμε όλους να περάσουν από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, να φορέσουν τις μπλε μυτούλες και να στηρίξουν με μόνο €2 το έργο του οργανισμού “Hope For Children” CRC Policy Centre. Ελπίζουμε η εκστρατεία να αγκαλιαστεί από το κοινό και να καταστεί ετήσιος θεσμός».

Τέλος ο Γενικός Διευθυντής της Action Global Communications, Δημήτρης Ιωαννίδης τόνισε: «Από τις 20 Νοεμβρίου φοράμε τη μπλε μυτούλα και στηρίζουμε τον Οργανισμό Hope for Children στην προσπάθειά του να κρατήσει την ελπίδα των παιδιών ψηλά. Καλούμε όλο τον κόσμο να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και μαζί σκορπίσουμε χαμόγελα για όλα τα παιδιά».

Οι μπλε μυτούλες διατίθενται στα ταμεία των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και σε άλλες προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Hope for Children, στη συμβολική τιμή των €2. Όσοι επιθυμούν μπορούν να αναρτήσουν επίσης τη φωτογραφία τους στα social media, χρησιμοποιώντας το hashtag #ChooseHopeCy ενδυναμώνοντας περαιτέρω το μήνυμα της εκστρατείας.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας