Πέμπτη 25 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Ο μικρός Χριστόφορος,ο τεράστιος Γκάλης και τα παππούτσια του

Ο μικρός Χριστόφορος,ο τεράστιος Γκάλης και τα παππούτσια του

Την ευκαιρία να αποκτήσουν τα παπούτσια που φόραγε ο Νίκος Γκάλης τη σεζόν 1992-93, αγωνιζόμενος στον Παναθηναϊκό και να δώσουν ελπίδα ζωής σε ένα μικρό αγοράκι, έχουν οι φίλαθλοι.
 
Μέσα από τη σελίδα του Charity Idols τρέχει η δημοπρασία για τον μικρό Χριστόφορο.
 
 
Το πολύτιμο αυτό μέρος της ιστορίας του ελληνικού μπάσκετ, κρατούσε εδώ και χρόνια ως πολύτιμο φυλαχτό ο Γιάννης Παυλιτζόγλου, που εκείνη την περίοδο έπαιζε στους Εφήβους του Παναθηναϊκού και έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.
 
Ήταν ένας 18χρονος, που κατάφερε να πάρει σπίτι του τα παπούτσια του Γκάλη! Όμως, η περίπτωση του Χριστόφορου δεν τον άφησε ασυγκίνητο και αποφάσισε χωρίς δισταγμό να αποχωριστεί αυτό το πολύτιμο κειμήλιο. 
 
 

Ο Γιάννης Παυλιτζόγλου ήταν στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και το ίνδαλμα του, ο Νίκος Γκάλης του είχε χαρίσει το ζευγάρι με τα αθλητικά του παπούτσια.

25 χρόνια μετά τα παπούτσια αυτά μπορούν να δώσουν ελπίδα στον μικρό Χριστόφορο, που νοσηλεύεται στο Μεξικό με μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Ο Νίκος Γκάλης ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημα του παλιού του συμπαίκτη και έκανε και τη σχετική ανάρτηση σε όλους τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δίνοντας και όλες τις λεπτομέρειες.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Γκάλης αναφέρει: 

" Αγαπητοί Φίλοι, σας καλώ να συμμετέχετε στη δημοπρασία του CharityIdols για ένα ζευγάρι φορεμένα δικά μου παπούτσια από την περίοδο 1992 – 1993 όπου συμμετείχα στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

Με μεγάλη χαρά δέχθηκα πρόσφατα την πρόταση του Giannis Pavlitzoglou

(https://www.facebook.com/giannis.pavlitzoglou) ο οποίος συμμετείχε εκείνη την χρονιά στις προπονήσεις της ομάδας και του τα είχα δώσει τότε ως ενθύμιο.

Καλοσύνη του να αποχωριστεί αυτό το σπάνιο συλλεκτικό ζευγάρι προκειμένου τα έσοδα της δημοπρασίας να βοηθήσουν τον μικρό Χριστόφορο που δίνει στο μακρινό Μεξικό μια πολύ δύσκολη μάχη από όπου ελπίζουμε να βγει νικητής (https://www.facebook.com/teamchristoforos).

Τα παπούτσια είναι υπογεγραμμένα από εμένα και θα τα βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο του Charity Idols: www.charityidols.gr "

 

 

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας