Δευτέρα 30 Νοε, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Η Nutricia, στηρίζει και φέτος την Παγκόσμια ημέρα παιδιού

Η Nutricia, στηρίζει και φέτος την Παγκόσμια ημέρα παιδιού

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας του παιδιού η NUTRICIA, κορυφαία εταιρεία στη βρεφική και νηπιακή διατροφή, σε συνεργασία  με την Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου, επισκέφθηκε την παιδιατρική κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου, στη Λευκωσία, για την καθιερωμένη, ετήσια εκδήλωση. 
 
Η ομάδα της Nutricia, μοίρασε δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο και τους ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση.  Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Δρ. Αντρέας Χατζηδημητρίου, αντιπρόεδρος της Παιδιατρικής Εταιρείας Κύπρου, ο Δρ. Αβραάμ Ηλία, Διευθυντής της Παιδιατρικής κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου και ιατρικοί λειτουργοί της παιδιατρικής κλινικής.
 
Για τη σημασία της μέρας αυτής αλλά και τη δέσμευση της NUTRICIA  στη συνεχή έρευνα για τη βελτίωση της διατροφής βρεφών και νηπίων, μίλησε ο κ. Ανδρέας Γεωργιάδης, Διευθυντής Επιστημονικής Ενημέρωσης, Μάρκετινγκ και Πωλήσεων.
 
Η NUTRICIA  δίνει έμφαση στην υγιεινή διατροφή της εγκύου και κατόπιν της θηλάζουσας μητέρας τονίζοντας τη μεγάλη σημασία της σωστής διατροφής στα σημαντικά αυτά στάδια, αλλά και κατά τη διάρκεια της βρεφικής και νηπιακής ηλικίας, με σκοπό τα πιο υγιή παιδιά  και τη προσπάθεια πρόληψης διαφόρων παθήσεων κατά την ενήλικη ζωή τους, όπως πχ  η παχυσαρκία.
 
Τόσο ο Δρ. Αντρέας Χατζηδημητρίου, όσο και ο Δρ. Αβραάμ Ηλία, εξήραν τη σημασία της Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού τόσο για τα παιδιά όσο και για τους Επαγγελματίες Υγείας, και συνεχάρησαν τη NUTRICIA για τη συνεχή φροντίδα της για τα παιδιά και ιδιαίτερα για τη πρωτοβουλία της αυτή.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας