Πέμπτη 2 Μαϊ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Οι τύποι του γυμναστηρίου

Οι τύποι του γυμναστηρίου

 
Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι περνούν ώρες στο γυμναστήριο και όπως έιναι φυσιολογικό εκεί δεν θα συναντήσεις τους ίδιους χαρακτήρες.
Το HEALTH NEWS παρουσιάζει τους επικρατέστερους τύπους που συναντά κανείς στο γυμναστήριο.
 
  • Ο σφίκτης. Η κλασσικότερη περίπτωση άντρα που περπατά καμαρωτός, επιδεικνύοντας τους μύες του με αέρα Σταλόνε. Συνήθως φοράει αμάνικη μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ, ζώνη πλατιά για την μέση και κάθε φορά που κάνει ένα σετ ασκήσεων μουγκρίζει και φωνάζει δυνατά. Συνήθως κάπου στο τεράστιο σώμα του θα φαίνεται ένα hardcore tatoo και είναι ο πρώτος ο οποίος κατεβαίνει στις παραλίες.

 

sfiktis

 

  • Ο βασιλιάς του fitness. Αυτός ο τύπος, είναι το παράδειγμα προς μίμηση σε όλο το γυμανστήριο. Είναι πειθαρχημένος, μετρά ακόμα και το νερό που πίνει ενώ έχει να φάει υδατάνθαρακες από πέρσυ τον Σεμπτέβρη. Μετά την προπόνηση θα τον δεις να τρωέι πάντα μια μπανάνα και να πίνει το ρόφημα πρωτείνης του.

 

O BASILIAS T FITNESS.jpg

 

  • Το κορίτσι της νύκτας. Μια τέτοια γυναίκα έρχεται πάντα στο γυμναστήριο με μαλλί πρόκα και βάψιμο όπως αυτό που κάνει όταν βγει για ποτό το βράδυ. Είναι ντυμένη με τηντελευταία λέξη της αθλητικής μόδας και όλα πάνω της συνδι΄ζονται στο έπακρο. Θα την δεις πάντα να περπατάει στο διάδρομο αργά μιλώντας πάντα στο κινητό.

 

κοριτσι γυμναστ

 

  • Η γεροντο-κούκλα. Είναι μεγάλη οκ αλλά ποτέ δεν το λέει. Έχει δοκιμάσει στη ζωή της όλα τα είδη γυμναστικής και τώρα αισθάνεται πιο νέα από ποτέ. Το σώμα της είναι καλό και σίγουρα τραβά τα βλέματα των αντρών.

 

GINAIKA GIMNAZETE

 

  • Η βασίλισσα του αερόβιου. Κάνει δύο ώρες την ημέρα αερόβιο και είτε κάνει διάδρομο είτε ελλειπτικό φοράει πάντα τα ακουστικά της και τρέχει.

 

ΑΕΡΟΒΙΟ ΓΥΝΑΙΚΑ

 

  • Ο κύριος «δεν ξέρω τι είναι αποσμητικό».Αυτός ο κύριος, πραγματικά δεν ξέρει τι είναι αποσμητικό και αν θα πας μετά από αυτόν σε μηχάνημα…κουράγιο.

 

ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΑΝΤΡΑΣ

 

  • Ο τουρίστας. Ο τύπος αυτός έρχεται για περίπου ένα μήνα όσο και η ελάχιστη συνδρομή. Έρχεται, βλέπει, δοκιμάζει και φεύγει... καμιά φορά όχι και μόνος του.

 

ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ
 
 
  • Ο μοναχικός «καβαλάρης». Είναι πάντα μόνος, πάει στο γυμανστήριο για να βλέπει κόσμο ωστόσο δεν μιλά σε κανένα.

 

 

  • Ο χοντρούλης. Αυτός ο  τύπος είναι αυτός που πραγματικά θα λιώσει στην γυμναστική ενώ φήμες τον θέλουν όταν γυρίζει στο σπίτι να «πέφτει σε κώμα»

 

gymnastiki-gia-paxoyles.

 

  • Η νοικοκυρα. Αυτή η γυναίκα προτιμά τα ομαδικά προγράμματα που είναι και πιο αργά αφού πρώτα έχει πάρει τα παιδιά από φροντηστήρια, έχει μαγιρέψει και έχει κάνει τις δουλειές του σπιτιού.

 

ΤΑΞΕΙΣΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

 

 

 
 
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας