Παρασκευή 7 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ δίνει ενέργεια στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ δίνει ενέργεια στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ

  Για άλλη μια χρονιά, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ είναι Χρυσός Χορηγός του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Μαρτίου 2017. Πέρα από την Petrolina 10km Energy Race την Κυριακή (19/3), η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ παρουσιάζει το Σάββατο (18/3), την Petrolina Energy Day!

Η Petrolina Energy Day στις 18/3, αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, η οποία θα διεξαχθεί το απόγευμα στο Sponsor’s Village της διοργάνωσης και περιλαμβάνει μια σειρά από αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.
 
Στην Petrolina Energy Day, θα παρέχονται μεταξύ άλλων δωρεάν συμβουλές για διατροφή, φυσικοθεραπεία, μετρήσεις BMI, γενικές συμβουλές υγείας όπως εξετάσεις σφυγμού/πίεσης και ζάχαρου από ειδικευμένους γιατρούς. 
 
Επίσης, θα παρουσιαστούν προγράμματα fitness, yoga και παιδικά αθλητικά παιχνίδια στα οποία οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να λάβουν μέρος. Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί από τις 12:00 μέχρι τις 16:00.
 

Την Κυριακή (19/3), η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στο πλαίσιο της χορηγίας του Μαραθωνίου, έχει τη δική της διαδρομή με την επωνυμία Petrolina 10km Energy Race. Η διαδρομή αυτή, είναι ένας από τους δημοφιλέστερους δρόμους του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ. Το αντίτιμο συμμετοχής στην Petrolina Energy Race 10χλμ είναι €30.

Η ομάδα της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, η Petrolina Energy Team, θα συμμετέχει στον Εταιρικό Δρόμο Primetel 5χλμ, το Σάββατο, 18 Μαρτίου.

Η κ. Γεωργία Λευκαρίτη, Διοικητικός Σύμβουλος της Petrolina (Holdings) Public Ltd, επισημαίνει πως «ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ αποτελεί τη μαζικότερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου και μια από τις σημαντικότερες αθλητικές εκδηλώσεις που έχει να επιδείξει η Κύπρος διεθνώς.
 
Για την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ είναι ιδιαίτερη τιμή που αποτελεί πηγή ενέργειας στη διαδρομή προς την καταξίωση και την προβολή του τόπου μας διεθνώς».

«Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ γιατί χρόνο με το χρόνο συνδέεται όλο και περισσότερο με τη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή του τόπου μας.
 
Η υποστήριξη μιας τόσο μεγάλης κυπριακής εταιρείας μας δίνει την επιπρόσθετη ενέργεια που απαιτείται για έναν αγώνα αντάξιο των προσδοκιών όλων», τονίζει ο κ. Ανδρέας Σπύρου, Business Development Director του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ.

Περισσότερες πληροφορίες κι εγγραφές στο www.limassolmarathon.com
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας