Τρίτη 16 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

 The Mind, Body & Spirit Festival 2017

 The Mind, Body & Spirit Festival 2017

9 The Mind, Body & Spirit Festival 2017
Ξενοδοχείο St Raphael, Λεμεσός
Σάββατο 25 Μαρτίου / 11:00 – 20:00 
Κυριακή 26 Μαρτίου / 11:00 – 20:00 
Είσοδος €8 την μέρα –Περιλαμβάνει όλες τις διαλέξεις, μαθήματα και εργαστήρια
 
Όλους εσάς που έχετε ξαναεπισκεφτεί το ΜΒS, σας ευχαριστούμε για τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον σας για το επόμενο MBS που θα γίνει στις 25 & 26 Μαρτίου 2017 στο ξενοδοχείο St Raphael στη Λεμεσό! Φυλλομετρήστε το περιοδικό μας. Κάθε φορά έχουμε νέες προσθήκες στον πλούσιο εκθεσιακό μας χώρο αλλά και στο πρόγραμμα παρουσιάσεών μας.
 
Εσείς που έρχεστε για πρώτη φορά, καλωσορίσατε!

Οι λέξεις δε μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα που θα αποκτήσετε μετά από τη συμμετοχή σας σε κάποιο μάθημα ή μετά από τη δοκιμή κάποιου προϊόντος ή θεραπείας από τους εκθέτες μας. Θα προσπαθήσουμε να περιγράψουμε με λίγα λόγια τι μπορείτε να βρείτε στο ΜΒS.
 
Η έκθεση:
 
Στη Λεμεσό έχουμε 3 κύριους εκθεσιακούς χώρους (Επίπεδα 5, 3,2) με πάνω από 100 εκθέτες! Μπορείτε να βρείτε προϊόντα όπως: υγιεινά τρόφιμα και συμπληρώματα, τσάγια, βιολογικά προϊόντα και καλλυντικά, αιθέρια έλαια, πολύτιμους λίθους, χειροποίητα κοσμήματα, βιβλία και άλλα. Υπηρεσίες όπως: δάσκαλοι και σχολές γιόγκα, θεραπευτές μασάζ, μέντιουμ, ενεργειακούς θεραπευτές και άλλα.
 
Παρουσιάσεις:
 
Μπορείτε να λάβετε μέρος σε όλα τα δωρεάν μαθήματα και διαλέξεις μας. Διαλέξετε τι σας ενδιαφέρει από το πλούσιο ολοήμερο πρόγραμμα μας που γίνεται σε 5 εσωτερικές αίθουσες αλλά και στον εξωτερικό χώρο. Αυτά περιλαμβάνουν διάφορα ήδη yoga: Mythic Yoga, Hot Yoga, Dharma Yoga, Ashtanga, Kundalini, Jivamukti, Yoga Dance, AcroYoga, Hatha, Fusion yoga , Female Yoga, Yin Yoga with Drumming, Vinyasa flow.  

Διαλέξεις που αφορούν:
 
ομοιοπαθητική, εμβόλια, διαλέξεις από γιατρούς, διαβήτη, αποτοξίνωση, δίαιτες, υπνοθεραπεία, δύναμη της σκέψης, νόμος της έλξης, σχέσεις, ευτυχία, νουμερολογία, ενεργειακές θεραπείες, αύρα, ολιστικές επιλογές για τα κατοικίδια σας, περμακουλτούρα, χρήση αιθέριων ελαίων και πολλά άλλα.

Λάβετε μέρος σε συγκεντρώσεις: shamanic, tantric, drum shaman, didgeridoo vibration etc

Μη χάσετε τη ζωντανή επίδειξη με φωτιά και άλλες εξωτερικές δραστηριότητες και ζωντανή μουσική με τραγούδι και drumming.
 
Δοκιμάστε επίσης τις νόστιμες νηστίσιμες χορτοφαγικές επιλογές μας!
 
 
Πάρτε το χρόνο σας πριν επισκεφθείτε το φεστιβάλ ! Μετροφυλλίστε  το περιοδικό MBS* και ανακαλύψετε ποιοί εκθέτες, εργαστήρια ή διαλέξεις θα επιστήσουν την προσοχή σας.

Σας βεβαιώνουμε ότι αν περάσετε έστω μια μέρα μαζί μας, ο τρόπος σκέψης σας δε θα είναι πια ο ίδιος!

 Εξερευνήστε και αναπτυχθείτε μαζί μας! Σας περιμένουμε!
 

 Η ομάδα του MBS

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας στο Facebook: Mind, Body & Spirit Cyprus:
 
https://www.facebook.com/mindbodyspiritcyprus ,  την ιστοσελίδα μας: www.mbscyprus.com , την εκδήλωση μας στο Facebook: https://www.facebook.com/events/1271291452914640/ ή καλέστε στο 96382333.
 
****Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα στη διαδικτυακή μορφή του περιοδικού MBS:
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας