Κυριακή 9 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Τρέξε με άνεση

Τρέξε με άνεση

Η Famous Sports καλωσορίζει στα καταστήματά της μια νέα, πολυαναμενόμενη άφιξη: το Reebok Print Smooth!
 
Η Reebok, η παγκόσμια πρωτοπόρος εταιρεία στην καινοτομία του fitness, ανακοίνωσε πρόσφατα τη νεότερη προσθήκη στη σειρά Print running, με το launch του Reebok Print Smooth.
 
Το Print Smooth είναι η τελευταία εξέλιξη στη σειρά running της Reebok, με τον σχεδιασμό της εξωτερικής σόλας να εμπνέεται από την τεχνολογία του digital pressure mapping, σε συνδυασμό με μια στυλάτη σιλουέτα.
 
Το Print Smooth απευθύνεται στον καθημερινό δρομέα που αναζητά ένα εύχρηστο παπούτσι με μοναδική αισθητική.
 
Είναι ιδανικό για ελαφρύ τροχάδι, καθώς και για άσκηση με κύριο χαρακτηριστικό της το τρέξιμο, αφού η τεχνολογία Print Smooth pressure mapped cushioning βοηθά να διασφαλιστεί η ευλυγισία και η σταθερότητα όπου αυτές είναι απαραίτητες.
 
Τα κύρια χαρακτηριστικά του Print Smooth περιλαμβάνουν:

Precision Cushioning: Η τεχνολογία pressure mapping είναι ο γνώμονας για τον σχεδιασμό της σόλας, η οποία χρησιμοποιεί δύο διαφορετικές πυκνότητες αφρολέξ για να παρέχει πάντα την απαραίτητη απορρόφηση κραδασμών
 
Ευλυγισία: εσοχές ευλυγισίας και ανεξάρτητοι κόμβοι τοποθετημένοι σε ζώνες – κλειδιά για υπερ-ευλυγισία

Σταθερότητα: ένα ελεγχόμενο περιφερικό πλέγμα περιβάλλει τους ανεξάρτητους κόμβους και εξασφαλίζει τη σταθερότητα κατά τη διάρκεια κινήσεων σε διαφορετικές κατευθύνσεις 

Ο Scott Daley, Γενικός Διευθυντής του Running Department στη Reebok, ανέφερε: «Οι άνθρωποι έχουν βρει πολλούς τρόπους να παραμένουν δραστήριοι και σε φόρμα. Αλλά στην καρδιά της άσκησής μας βρίσκεται πάντα το τρέξιμο.
 
Είναι η μηχανή που μας πηγαίνει μπροστά σε κάθε άσκηση. Άρα, είτε τρέχει κανείς, είτε θεωρεί τον εαυτό του δρομέα, το Reebok Print Smooth έχει σχεδιαστεί ως ένας πολύπλευρος και δυναμικός σύμμαχος στην όποια άσκησή του.
 
Στόχος μας με το Print Smooth ήταν το να βρούμε την ισορροπία στην άνεση χωρίς συμβιβασμό στην επίδοση, ή την ικανότητα προσαρμογής σε διαφορετικές μορφές τρεξίματος.
Θεωρούμε ότι έχουμε βρει αυτή την ισορροπία και ανυπομονούμε να δούμε το παπούτσι αυτό στα χέρια, και στα πόδια, δρομέων ανά το παγκόσμιο».

** Με αφορμή τη νέα αυτή άφιξη, η Famous Sports διοργανώνει ένα μοναδικό διαγωνισμό, όπου μπορείτε να διεκδικήσετε το δικό σας ζευγάρι! Δηλώνοντας συμμετοχή στο https://goo.gl/6RoJGX μέχρι τις 22 Μαρτίου 2017, έχετε την ευκαιρία να είστε ένας από τους νικητές, που θα ανακοινωθούν την Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017.
 
 
Βρείτε τα καταστήματα Famous Sports σε όλες τις πόλεις, ή ψωνίστε ηλεκτρονικά στο www.famousports.com
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας