Τρίτη 23 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Ice Power Cold Gel: Μια «μαραθώνια δύναμη»

Ice Power Cold Gel: Μια «μαραθώνια δύναμη»

Η κρυοθεραπεία είναι μία από τις παλιές και αποτελεσματικές μεθόδους θεραπείας για τραύματα στους μαλακούς ιστούς.
 
Στην αθλητιατρική, μάλιστα, η ψύξη χρησιμοποιείται με εξαιρετικά αποτελέσματα, ενώ σήμερα είναι η γενικά αποδεκτή μέθοδος θεραπείας για τραύματα στους μαλακούς ιστούς αλλά και για τους πόνους.
 
Το προϊόν υψηλής ποιότητας Ice Power Cold Gel αποτελεί την πρώτη επιλογή για άμεση ανακούφιση από τυχόν πόνους, από την επίπονη προσπάθεια που απαιτείται για την ολοκλήρωση ενός Μαραθωνίου δρόμου όπως είναι ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού – ΓΣΟ 2017.
 
Το Ice Power Cold Gel είναι ένα αναλγητικό κρυοθεραπευτικό gel με αιθέρια έλαια ευκαλύπτου και μέντας. Προάγει τις φυσικές θεραπευτικές ικανότητες του οργανισμού, έχει αντιφλεγμονώδη δράση και συντελεί στην αποκατάσταση των μυών.
 
Απορροφάται και δρα άμεσα, χωρίς να προκαλεί αλλεργίες ή ερεθισμούς ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά και εγκύους.
 
Το Ice Power Cold Gel χαλαρώνει τους μύες, ανακουφίζει από τον πόνο και καθιστά την ανάκαμψη πιο γρήγορη μετά από έντονη άσκηση ή έναν αθλητικό διαγωνισμό όπως ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού – ΓΣΟ .
 
Η μεγάλη πίεση και η ανεπαρκής αποκατάσταση μπορεί να οδηγήσει σε φλεγμονή των ιστών, η οποία μπορεί εύκολα να αποφευχθεί με το Ice Power Cold Gel.
 
Το Ice Power Cold Gel εισάγεται στην Κύπρο από την Marathon Trading και θα το βρείτε σε όλα τα φαρμακεία στην τιμή €9.90 (75ml).  Διατίθεται επίσης σε μορφή roll και spray.
 
Η Ice Power είναι για μια ακόμη χρονιά Χρυσός Χορηγός του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού – ΓΣΟ, στηρίζοντας τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου.
 
*Marathon Trading
Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234 Λατσιά, Λευκωσία.
Τηλ. 22.89.95.00
sales@marathontrading.com
www.marathontrading.com
www.facebook.com/marathontrading.cy
  
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας