Δευτέρα 25 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Το γυμναστήριο του μέλλοντος...

Το γυμναστήριο του μέλλοντος...

Για τους λάτρεις του γυμναστηρίου παρουσιάζουμε το τέλειο γυμναστήριο, το γυμναστήριο του μέλλοντος με υπηρεσίες που άρχισαν σιγά σιγά σε ορισμένα μέρη να εμφανίζονται.
 
Φανταστείτε λοιπόν, 
 
Κρυοσάουνα

Δεν είναι κάτι εντελώς άγνωστο για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά δεν θα το βρεις και σε οποιοδήποτε γυμναστήριο. Οι επαγγελματίες αθλητές κάνουν κρύα μπάνια μετά την προπόνηση, για να μειώσουν τη φλεγμονή. Τρία λεπτά στην κρυοσάουνα, όμως, ισοδυναμούν με ένα 20λεπτο κρύο μπάνιο. Επιπλέον, ανεβάζει το ρυθμό που μεταβολίζεις.
 
VMX Rope Trainer

Αυτό το μηχάνημα εξομοιώνει το τράβηγμα σχοινιού από πάνω, από κάτω ή από τη μέση, βοηθώντας σε να χτίσεις την πλάτη, τα χέρια, τους ώμους και τον κορμό σου. 
 
Jacob’s Ladder

Αντίθετα με το διάδρομο ή τα στατικά ποδήλατα, όπου ρυθμίζεις την ταχύτητα, την κλίση και την αντίσταση, αυτό το όργανο γυμναστικής ακολουθεί την ταχύτητα που του δίνεις με το σώμα σου.
 
Trueform Runner

Οι ηλεκτρικοί διάδρομοι σε μαθαίνουν να τρέχεις σε ηλεκτρικούς διαδρόμους. Τα όργανα γυμναστικής της TrueForm, όμως, που λειτουργούν με τη δύναμη του σώματός σου, εξομοιώνουν τη γυμναστική στο φυσικό περιβάλλον.
 
Keiser Air 300 Squat

Με τα δάχτυλά σου μπορείς γρήγορα να αυξήσεις ή να μειώσεις την αντίσταση. Με αυτό το μηχάνημα θα ανεβάσεις επίπεδο σε απλές ασκήσεις, όπως τα καθίσματα με άλμα, χωρίς να καταπονήσεις τους μυς και τις αρθρώσεις σου.
 
Δεν ξέρουμε το πότε και αν θα έρθουν ολοκληρωμένες οι πιο πάνω υπηρεσίες στην Κύπρο, έως τότε... συνεχίστε να ιδρώνετε έστω και με τον πιο παραδοσιακό τρόπο εκγύμνασης!
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας