Παρασκευή 4 Δεκ, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

 Η Marathon Trading περήφανος μέγας χορηγός του 8ου Ice Power Troodos Green Race 2017 - 15 χλμ

 Η Marathon Trading περήφανος μέγας χορηγός του 8ου Ice Power Troodos Green Race 2017 - 15 χλμ

Πιστή στη διαχρονική στήριξή της στον αθλητισμό και την προαγωγή της καλής υγείας, η Marathon Trading, μαζί με τα Ice Power, ενισχύει για άλλη μια χρονιά το σωματείο δρομέων Δρό.Με.Α. Racing, στην ορειβατική τους εκδήλωση που θα περιλαμβάνει τον 1ο ορειβατικό μαραθώνιο ‘Garmin Cyprus Troodos Marathon - 2017’, τον ‘8ο Ice Power Troodos Green Race 2017 - 15 km’, φιλανθρωπικό αγώνα ‘5-km Nutribakes Pine-Tree  Charity-Run’ και παιδικό αγώνα 600 m.

Οι διαδρομές των αγωνισμάτων διασχίζουν τα φυσικά μονοπάτια της φύσης περιμετρικά από το Τρόοδος με μοναδική και πανοραμική θέα.
Στόχος του αγώνα είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού μέσω του αθλητισμού για μία πιο οικολογική συνείδηση αναφορικά με την προστασία των δασών της Κύπρου αλλά και η φιλανθρωπική προσφορά.
 
Η όλη εκδήλωση θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα ενισχύοντας το φιλανθρωπικό οργανισμό Fun Raising.

Δικαίωμα συμμετοχής στους ορειβατικούς αγώνες δρόμου (μαραθώνιος και 15 χλμ), οι οποίοι έχουν αυξημένο βαθμό δυσκολίας λόγω της ιδιομορφίας του εδάφους αλλά και του μεγάλου υψομέτρου, έχουν άτομα από 18 ετών και άνω.

Οι εγγραφές των αγωνισμάτων θα γίνονται μόνο διαδικτυακά για τον μαραθώνιο τα 15 και τα 5 χλμ, μέσω της ιστοσελίδας της Δρό.Με.Α Racing: www.dromearacing.com. Για τον παιδικό αγώνα οι εγγραφές θα γίνονται επί τόπου τη μέρα του αγώνα

Μέγας Χορηγός του μαραθωνίου είναι η Garmin Cyprus, του αγώνα των 15 χλμ το Ice Power Cold Gel και του φιλανθρωπικού αγώνα 5 χλμ η Nutribakes.  Η εκδήλωση υποστηρίζεται από τον ΚΟΑ και την Webarts και είναι υπό την αιγίδα της ΚΟΕΑΣ.

Η Marathon Trading δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να είναι σταθερός υποστηρικτής εκδηλώσεων που προάγουν τη φυσική άσκηση και τον αθλητισμό, δίνοντας δυναμικά το «παρών» της σε ανάλογες αθλητικές διοργανώσεις.
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας