Πέμπτη 25 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Nati Gruberg ο διεθνής παραποδηλάτης,ολυμπιακος αθλητής στην Κύπρο

Nati Gruberg ο διεθνής παραποδηλάτης,ολυμπιακος αθλητής στην Κύπρο

Αύριο Πέμπτη 8 Ιουνίου @ 7:30μμ στη Λευκωσία ομιλία στο Ολυμπιακό Μέγαρο 'YES I CAN'. Μια ενδιαφέρουσα και μοναδική ευκαιρία για να δώσετε περισσότερο ενδιαφέρον στο χρόνο σας.
 
Με σκοπό την προώθηση της παραποδηλασίας, φιλοξενούμε στην Κύπρο τον διεθνή παραποδηλάτη, ολυμπιακό αθλητή, μέλος της Ισραηλινής παραποδηλατικής ομάδας και FULL IRON MAN, NATI GRUBERG για μια σειρά εκδηλώσεων μεταξύ 8 και 11 Ιουνίου 2017.
 
Είσοδος ελεύθερη.
 
 
Nati Gruberg

Ο Nati Gruberg γεννήθηκε το 1970. Αυτό τον καιρό, ζει στο Ισραήλ και είναι παντρεμένος με 3 παιδιά.

• Πρακτικός μηχανικός – ηλεκτρονικά και υπολογιστές

• Υπηρέτησε στις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (αεροπορία)

• Με αναπηρία από το 1999

• Πιστοποιημένος προσωπικός καθοδηγητής / σύμβουλος – καριέρας και αυτοπραγμάτωσης

• Πιστοποιημένος προπονητής ποδηλασίας

• Πρωταθλητής του Ισραήλ στη χειρηλασία για 8 χρόνια.

• Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες διεθνείς διοργανώσεις, έχει εκπροσωπήσει το Ισραήλ σε δύο Παρα-ολυμπιάδες και είναι ο μόνος Ισραηλινός με αναπηρία που έχει ολοκληρώσει το IRONMAN μόνο με τα χέρια.

Μέχρι το τραγικό ατύχημα με μοτοσυκλέτα το 1999, το στέλεχος σε εταιρία υψηλής τεχνολογίας Nati Gruberg απολάμβανε τον αθλητισμό μόνο από την τηλεόραση. Μετά το ατύχημα, ο 29χρονος Ισραηλινός ήταν σε αποκατάσταση για δυόμιση χρόνια, οπότε και γνώρισε το χειρήλατο.

Μετά από δύο χρόνια ενασχόλησης με το άθλημα, το πάθος και η αφοσίωσή του τον έφεραν στο βάθρο του πρωταθλητή του Ισραήλ.

Όπως λέει η γυναίκα του Nati:“Το χειρήλατο κάνει τον Nati να νιώθει ολοκληρωμένος. Του έχει δώσει νέους στόχου στη ζωή.”

Αφού πληρούσε τα κριτήρια, ο Nati άρχισε να προπονείται για τους Παρα-ολυμπιακούς του Πεκίνου το 2008. Έκανε προπόνηση εννέα φορές την εβδομάδα με όλες τις καιρικές συνθήκες, σταμάτησε τη δουλειά του και περνούσε λιγότερο χρόνο με την οικογένειά του. Δυστυχώς, μια μέρα πριν τον αγώνα τραυματίστηκε σε ατύχημα με αστυνομικό όχημα. Παρόλα αυτά, τίποτα δεν τον εμπόδισε να ονειρεύεται και να εργάζεται.

Σήμερα, κατατάσσεται πρώτος στην κατηγορία του στο Ισραήλ και τρίτος παγκόσμια. Αφού συμμετείχε στους Παρα-ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012 όπου τερμάτισε στην έβδομη θέση, ο Nati συνεχίζει να εκπροσωπεί το Ισραήλ σε διεθνείς διοργανώσεις.
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας