Πέμπτη 25 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Προσωπική Εκγύμναση με Ηλεκτρομυϊκή Διέγερση!

Προσωπική Εκγύμναση με Ηλεκτρομυϊκή Διέγερση!

Η εταιρεία Vision Wellness Ltd λειτουργεί το δικό της Personal Fitness studio στην Αγλαντζιά, ονόματι VISIONFITstudio (Website: www.visionfitstudio.com, FB Page: VISIONFITstudio, Instagram: visionfit_studio). 
 
Όλες οι προπονήσεις προς τους πελάτες  είναι powered by VisionBody, δηλαδή με την χρήση του πρωτοποριακού συστήματος προσωπικής εκγύμνασης της VisionBody Γερμανιας (
www.vision-body.com), το οποίο είναι τελευταίας τεχνολογίας και πολύ καινοτόμο για τα Κυπριακά δεδομένα.

(EMS = Electrical Muscle Stimulation = Ηλεκτρομυϊκή Διέγερση)
 
 
 

​​​
Προσωπική Εκγύμναση με Ηλεκτρομυϊκή Διέγερση!
 
Η νέα και καινοτόμα μέθοδος Power Driven Training της VisionBody που σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους σας (μείωση σπλαχνικού λίπους, τόνωση/γράμμωση κ.α.) πολύ γρηγορότερα απο την συμβατική άσκηση και χωρίς κίνδυνο τραυματισμών.
 
Αποκλειστικά στον εξειδικευμένο χώρο του VISIONFITstudio στην Αγλαντζιά, Λευκωσία.

 
 
 

To VISIONFITstudio είναι ένα καινοτόμο στούντιο γυμναστικής που ειδικεύεται στην προσωπική εκγύμναση με την μέθοδο της Ηλεκτρομυϊκής Διέγερσης (Electrical Muscle Stimulation - EMS), με στόχο να βοηθήσει τους ασκούμενους του να αποκτήσουν ισορροπημένη ευεξία και υγεία τόσο στο σώμα όσο και στο πνεύμα!
 
 Στόχος η αποδοτική άσκηση με την καινούρια έννοια του Power Driver Training της VisionBody.
 
 Οι προσωπικές συνεδρίες απευθύνονται σε άτομα που δεν γυμνάστηκαν ποτέ ξανά στη ζωή τους μέχρι και επαγγελματίες αθλητές κάθε είδους!
 
 Είναι ειδικά βολικές για πολυάσχολα άτομα με περιορισμένο ελεύθερο χρόνο για άσκηση αφού οι συνεδρίες μας είναι πολύ σύντομες.
 
20 λεπτά μόνο 2 φορές την βδομάδα είναι αρκετά για να δείτε αποτελέσματα από τον πρώτο κιόλας μήνα.
 

 
Τα αποτελέσματα φυσικά πολλαπλασιάζονται όταν η άσκηση συνδυάζεται και με τη σωστή, ισορροπημένη διατροφή!
 
Όλες οι προπονήσεις διεξάγονται με την προσεκτική επίβλεψη γυμναστή κάτοχου πτυχίου στην Φυσική Αγωγή και Αθλητισμό, με ειδική εκπαίδευση στην λειτουργία του προχωρημένου ασύρματου συστήματος Ηλεκτρομυϊκής Διέγερσης, από την VisionBody Γερμανίας!
 
Στο VISIONFITstudio μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε μαθήματα Λατινοαμερικάνικων χορών από έμπειρους χοροδιδάσκαλους και να απολαύσετε χαλαρωτικά/θεραπευτικά μασάζ από επαγγελματίες φυσιοθεραπευτές και θεραπευτές διαφόρων τεχνικών μάλαξης.
 
Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε τους έμπειρους κλινικούς διατροφολόγους με τους οποίους οι ιδιοκτήτες συνεργάζονται , για την απαραίτητη καθοδήγηση  με ένα σωστό διατροφικό πρόγραμμα για την επίτευξη των στόχων σας. 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
  
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας