Σάββατο 27 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Μία 14χρονη Κύπρια στον παγκόσμιο διαγωνισμό CrossFit

Μία 14χρονη Κύπρια στον παγκόσμιο διαγωνισμό CrossFit

Μία εβδομάδα πριν από τους τελικούς αγώνες! Η Ήλια Κλεάνθους 14 χρονών (κατηγορία εφήβων), από το CrossFit Limassol και με head coach τον Παναγιώτη Γεωργιάδη, θα συμμετάσχει στους περίφημους αγώνες CrossFit Games στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι παγκόσμιοι αγώνες λαμβάνουν μέρος κάθε καλοκαίρι μετά από μια σειρά προκριματικών πέραν των 300,000 συμμετεχόντων. Οι καλύτεροι αθλητές σε κάθε κατηγορία έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν και να διεκδικήσουν τον τίτλο του πιο Fit στον κόσμο.

Η προετοιμασία ξεκίνησε από τα πέρσι αφού όπως δήλωσε ο Παναγιώτης ήταν κάτι που αναμέναμε όπως βλέπαμε τις επιδόσεις της Ήλιας! Στα τελευταία στάδια προετοιμασίας περιλάμβανε διπλές προπονήσεις, τα πρωινά 3 φορές κυρίως στίβο στο Τσιρειο στάδιο ή ποδηλασία και τρέξιμο σε λόφους και δυο φορές ασκήσεις τεχνικής και δύναμης στο γυμναστήριο. Τα απογεύματα κυρίως προγράμματα αντοχής CrossFit και τα Σαββατοκύριακα κολύμβηση.
Ο Παναγιώτης και οι γονείς της Ήλιας φρόντισαν για τους χορηγούς που βοήθησαν στην προετοιμασία: η A. P. Laquaforce, CtlEuroCollege εταιρείες αθλητικών ειδών, ρούχα και αξεσουάρ προπόνησης όπως η Compex, Rpm training, Natural grip, Famous sports, kineticRX, καθώς διατροφολόγο Αννίνια Χατζηλοίζου, μασέρ Θέκλα Χαραλάμπους  και Πήγασος φυσικοθεραπευτής. Αξίζει να σημειωθεί η εταιρεία Biomed Solutions Ltd που ανάλαβε την καθημερινή αποκατάσταση με το μηχάνημα Compex ένα εξειδικευμένο προιόν που ενισχύει τισ επιδόσεις στο μέγιστο.

Ο Παναγιώτης δήλωσε "Έμαθα πολλά σαν προπονητής μέσα από την προετοιμασία της Ηλιας και πιστεύω και η ίδια. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε ψηλά τις αποδόσεις της καθημερινά λαμβάνοντας προσεκτικά το είπεδο πρόληψης και αποκατάστασης της. Προσωπικά είχα μια έντονη και δύσκολη χρονιά σε όλα τα επίπεδα αλλά όταν αγαπάς αυτό που κάνεις πάντα δικαιώνεσαι"
Η Ήλια δήλωσε "Θα κάνω τα πάντα για κάνω περήφανους όλους όσους πίστεψαν σε μένα και πάνω απ όλαθέλω να απολαύσω την εμπειρία. Δούλεψα πάρα πολύ σκληρά τον τελευταίο χρόνο στις προπονήσεις καθώς είχασχολειό και φροντιστήρια. Ευχαριστώ όλους τους προπονητές και τα μέλη του CrossFit Limassol και φυσικά όλους τους χορηγούς και συνεργάτες που φροντίσαν για την προετοιμασία και το ταξίδι μου".
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας