Τρίτη 23 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Μαθαίνουμε aqua zumba fitness για υγεία και καλό σκοπό!

Μαθαίνουμε aqua zumba fitness για υγεία και καλό σκοπό!

H zumba στο νερό μοιάζει με πάρτυ σε πισίνα και η αντίσταση του νερού, κάνει την αποτελεσματικότητα της zumba ακόμα μεγαλύτερη. Ταυτόχρονα, δεν καταπονείται το σώμα, οι αρθρώσεις, τα πέλματα μέσα στο νερό και μπορείς να πηδήξεις ακόμα πιο ψηλά ή να ανοίξεις τα χέρια και τα πόδια ακόμα πιο πολύ.

 
To aqua zumba fitness είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα γυμναστικής που συνδιάζει άσκηση με ρυθμό μέσα στο νερό!!

(από τα μαθήματα με την Αιμιλία Σαλούτα) 


Τα τυπικά χερσαία  Zumba βήματα χορού, όπως cha – cha, merengue, salsa, reggaeton και mambo, διδάσκονται  μέσα στο νερό σε πιο αργό ρυθμό.

Το μάθημα αυτό μπορεί να είναι ελκυστικό για κάποιον που του αρέσει η  Zumba, αλλά και για όποιον αγαπάει το ρυθμό και το χορό και θέλει να δοκιμάσει τη μαγεία του νερού.


Το μάθημα αυτό μπορεί να είναι ελκυστικό για κάποιον που αγαπάει το ρυθμό και το χορό και θέλει να δοκιμάσει τη μαγεία του νερού.
 
Μοναδικά τα οφέλη της όπως, τόνωση και σύσφιξη σε όλο το σώμα - Καύση θερμίδων - Αποφυγή τραυματισμού - Έξτρα διασκέδαση


Το aqua zumba fitness βοηθά στην απόκτηση καρδιακής αντοχής ενισχύει την ευελιξία και την καλύτερη λειτουργία του οργανισμού, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος,ενδυναμώνει τους μύς και συντελεί στη διατήρηση του σωματικού βάρους.


Τα βήματα διδάσκονται σε αργό ρυθμό και είναι εύκολα και απλά για να μπορούν να ακολουθήσουν όλοι. Το μόνο που μετράει είναι η διάθεση για χορό και διασκέδαση.


Πού απευθύνεται;

Σε όλους ανεξαιρέτως ηλικίας το μόνο που μετράει είναι η διάθεση για χορό και διασκέδαση
 
Χρειάζεται να ξέρω zumba για να συμμετέχω;

Όχι δεν είναι απαραίτητο. Τα βήματα διδάσκονται σε αργό ρυθμό και είναι εύκολα και απλά για να μπορούν να ακολουθήσουν όλοι.
 
Χρειάζεται να ξέρω κολύμπι για να συμμετέχω;

Όχι η αqua zumba απευθύνεται σε κολυμβητές και σε μη κολυμβητές.


 

*Αιμιλία Σαλούτα χορογράφος και official zumba instructor ιδιοκτήτρια της σχολής χορού Fimi στη Λάρνακα  

Για καλό σκοπό: 


Η χορογράφος Αιμιλία Σαλούτα διοργανώνει Φιλανθρωπική Εκδήλωση (Charity Εvent), η οποία θα πραγματοποιηθεί στην πισίνα του ξενοδοχείου PRINCESS στην Λάρνακα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα παραδοθούν μαθήματα ZUMBA KIDS και ΖUMBA JUNIORS για παιδιά αλλά και AQUA ZUMBA FITNESS για γυναίκες.

Τα μαθήματα θα παραδοθούν από την ίδια την χορογράφο Αιμιλία Σαλούτα και θα πραγματοποιηθούν μεταξύ των ωρών 09:30 - 11:30 (9:30 – 10:30 παράδοση μαθημάτων Zumba Kids και Zumba Juniors και 10:30 – 11:30 Aqua Zumba Fitness). 

Το δικαίωμα συμμετοχής στην εκδήλωση καθορίζεται στο ποσόν των €10 και τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στον Σύνδεσμο Στήριξης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Επαρχίας Λάρνακας “Hλιαχτίδα Ζωής”.

Ελάτε να γυμναστείτε και να χορέψετε με διασκεδαστική άσκηση και να προσφέρετε στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας 99684252 Αιμιλία Σαλούτα
 
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας