Πέμπτη 18 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Στις 9 Σεπτεμβρίου το «Run the park 5χλμ» με οργανωτή τον Δρό.Με.Α. Racing

Στις 9 Σεπτεμβρίου το «Run the park 5χλμ» με οργανωτή τον Δρό.Με.Α. Racing

Διεξάγεται το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017, στις 08:30, στο Πάρκο Αθαλάσσας, ο 8ος αγώνας δρόμου «Run the Park 5χλμ», τον οποίο διοργανώνει το Σωματείο Δρομέων «Δρό.Με.Α. Racing», σε συνεργασία με το Δήμο Αγλαντζιάς.
 
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Σωματείου Δρομέων «Δρό.Με.Α. Racing», με σημείο εκκίνησης τα 200μ. από την είσοδο του πάρκου, πλησίον του κυκλικού κόμβου του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική δρομική εμπειρία στη φύση, εισπνέοντας τον καθαρό αέρα που προσφέρει ο πνεύμονας της πόλης.
 
Στον αγώνα των 5 χλμ, δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα από 16 ετών και άνω, ενώ απαιτείται συναίνεση γονέα ή κηδεμόνα για άτομα κάτω των 18 ετών. Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου, μέσω της ιστοσελίδας www.dromearacing.com.
 
Διαβάστε:"Δρό.Με.Α. Racing" : Το σωματείο που γεννήθηκε στο Πάρκο Αθαλάσσας
 
Η παραλαβή των αγωνιστικών αριθμών θα γίνεται επί τόπου τη μέρα του αγώνα μεταξύ 07:00-08:00. Στην εκδήλωση θα υπάρχει και αγώνας 800 μέτρων για παιδιά μέχρι 13 ετών με δωρεάν συμμετοχή (απαραίτητη συναίνεση γονέα), ο οποίος θα εκκινήσει στις 09:20.
 
Ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς Χαράλαμπος Πετρίδης, σε δήλωση του είπε ότι «είμαστε πολύ περήφανοι αλλά και χαρούμενοι που ως Δήμος Αγλαντζιάς στηρίζουμε τον αγώνα αυτό, και αποτελούμε μέρος αυτής της προσπάθειας για την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και άθλησης».
 
«Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στο τρέξιμο, αφού συνδυάζει εκγύμναση και επαφή με τη φύση, αίσθημα που διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από την εκγύμναση σε εσωτερικούς χώρους», δήλωσε ο Πρόεδρος του Σωματείο Δρομέων «Δρό.Με.Α. Racing» Άδωνης Αργυρού.
 
Όπως είπε, φέτος αναμένουν να σπάσουν ρεκόρ συμμετοχών και ευελπιστούν ότι σιγά -σιγά θα αρχίσει να κτίζεται μια ισχυρή κοινότητα δρομέων και στην Κύπρο.
 
«Εύχομαι σε όλους τους δρομείς να έχουν μια εποικοδομητική δρομική σεζόν, χωρίς τραυματισμούς», συμπλήρωσε.
 
Μέρος των εσόδων από τον αγώνα θα διατεθεί για υποστήριξη του έργου που επιτελεί ο ΠΑΣΥΚΑΦ.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας