Κυριακή 9 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Έτσι είναι τα χέρια χρυσού Ολυμπιονίκη μετά από 965 χλμ. κωπηλασίας

Έτσι είναι τα χέρια χρυσού Ολυμπιονίκη μετά από 965 χλμ. κωπηλασίας

Σοκαρισμένος από το θέαμα που και ο ίδιος αντίκρισε, ο Βρετανός Χρυσός Ολυμπιονίκης Άλεξ Γκρέγκορι, φωτογράφισε τα χέρια του μετά από κωπηλασία 9 ημερών και 965 χιλιομέτρων στην Αρκτική, σπάζοντας 11 παγκόσμια ρεκόρ, και ανέβασε τη φωτογραφία στα social media. Όπως ήταν αναμενόμενο μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral.
 
 
 
O δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης αποφάσισε να διανύσει την απόσταση μεταξύ Νορβηγίας και Ισλανδίας μαζί με την ομάδα του κoπηλατώντας στον παγωμένο Ωκεανό, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για ένα σχολείο στα Ιμαλάια.
 
Οι καιρικές συνθήκες έβγαλαν εκτός λειτουργίας τα ηλιακά φορτιζόμενα ηλεκτρονικά συστήματα της Λέμβου, αναγκάζοντας την ομάδα να διακόψει την πορεία της και να σταματήσει στο απομονωμένο νησί Jan Mayen της Νορβηγίας.
 
 
«Αυτά είναι τα χέρια μου έχοντας περάσει τόση ώρα μέσα σε βρεγμένα γάντια. Οι φουσκάλες δεν είναι τόσο σοβαρές σε αυτή τη δοκιμασία στον Πόλο, αλλά το κρύο και η υγρασία πέρασαν μέσα από το δέρμα», ανέφερε ο αθλητής στο Twitter. «Δεν ήμουν ποτέ ξανά βρεγμένος για τόση πολλή ώρα. Το κρύο φτάνει μέχρι τα κόκαλα. Γύρω μας υπάρχει μόνο πάγος και ο σκούρος γκρίζος ωκεανός. Δεν υπάρχει αντίληψη της απόστασης», δήλωσε στην βρετανική Telegraph.
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας