Παρασκευή 26 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Εργαστήρι Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου για τον Αθλητισμό και την Απασχόληση

Εργαστήρι Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου για τον Αθλητισμό και την Απασχόληση

Το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο για τον Αθλητισμό και την Απασχόληση (EOSE - European Observatoire for Sports and Employment) και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, μέλος του EOSE, διοργανώνουν εργαστήρι παρουσίασης και συζήτησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Ευρωπαϊκός Τομέας Προώθησης  Δεξιοτήτων για τον Αθλητισμό και τη Φυσική Δραστηριότητα».

Το εργαστήρι καταπιάνεται με επίκαιρα θέματα που αφορούν τις κύριες προκλήσεις και προτεραιότητες για τον τομέα του αθλητισμού και της φυσικής δραστηριότητας στην Κύπρο, την ανάπτυξη δεξιοτήτων των εργοδοτουμένων και των εθελοντών στον χώρο, καθώς και τον κοινωνικό και οικονομικό ρόλο του αθλητισμού και της φυσικής δραστηριότητας και ενασχόλησης στην Κύπρο και στην Ευρώπη.
 
Σύμφωνα με τις προβλέψεις εξειδικευμένων οίκων, η αθλητική βιομηχανία θα συνεχίσει τα επόμενα 10 χρόνια να αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς.
 
Ακριβώς για τον λόγο αυτό η χαρτογράφηση των προσόντων που απαιτούνται για το συγκεκριμένο τομέα γίνεται αναγκαία και επιτακτική.

Το εργαστήρι θα γίνει στην αίθουσα UNESCO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017, από τις 16.00-18.00 και είναι ανοικτό για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν.

Περισσότερες πληροφορίες για το εργαστήρι καθώς και για τις δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο (https://www.unic.ac.cy/events/ergastiri-eyropaikoy-paratiritirioy-gia-ton-athlitismo-kai-tin-apasholisi).
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας