Κυριακή 9 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Ν.Καρτακούλλης: Συνέδριο αθλητικών διευθυντών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Ισραήλ.

Ν.Καρτακούλλης: Συνέδριο αθλητικών διευθυντών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Ισραήλ.

Ο Πρόεδρος του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Καθηγητής Νίκος Καρτακούλλης, έχει προσκληθεί και έχει αποδεχτεί να είναι ο κύριος ομιλητής στο συνέδριο αθλητικών διευθυντών που διοργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Ισραήλ. 
 
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί   στο Τελ Αβίβ στις 19 Σεπτεμβρίου και σε αυτό λαμβάνουν μέρος αξιωματούχοι και διευθυντές από την τοπική αυτοδιοίκηση στο Ισραήλ, οι οποίοι έχουν υπό την ευθύνη τους την ανάπτυξη αθλητικών και κοινωνικών προγραμμάτων.

Επιπρόσθετα, ο Ν. Καρτακούλλης θα έχει συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς για τις προεργασίες που θα πραγματοποιηθούν για τη διοργάνωση δύο μεγάλων συνεδρίων στο Ισραήλ, στα οποία το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας θα είναι συνδιοργανωτής.
 
Το πρώτο συνέδριο αφορά την Καλή Διακυβέρνηση και θα γίνει σε συνεργασία με το Wingate Institute στο Τελ Αβίβ.
 
Το δεύτερο συνέδριο αφορά την Ανάπτυξη Στρατηγικών Πλάνων για τον Αθλητικό Τουρισμό σε συνεργασία με τον Δήμο της πόλης Eilat.
 
Μέσα στο πλαίσιο αυτό, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας θα έχει συναντήσεις με τους δημάρχους της Eilat και της Nazareth για τον συντονισμό των δραστηριοτήτων που προγραμματίζονται για το 2018 στο Ισραήλ, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας