Σάββατο 27 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Στο πλευρό του Alzheimer’s Society o ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ

Στο πλευρό του Alzheimer’s Society o ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ

Η τεράστια φήμη που έχει αποκτήσει στο εξωτερικό ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος ΓΣΟ αντικατοπτρίζεται μέσα από τη συνεργασία ξένων φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, στα οποία έρχεται να προστεθεί το βρετανικό κοινωφελές ίδρυμα Alzheimer’s Society, μετά και τη συνεργασία με το Cancer Research UK.

Η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου έχει εξασφαλίσει συνεργασία και με το Alzheimer’s Society, έναν από τους πιο γνωστούς ευρωπαϊκούς οργανισμούς που αγωνίζεται μέσω επιστημονικών ερευνών, αλλά και διάφορων ενεργειών για όσους συνανθρώπους μας υποφέρουν από την ασθένεια.
 
Ο Διευθυντής της διοργάνωσης, Ανδρέας Σπύρου καλωσόρισε το βρετανικό φιλανθρωπικό ίδρυμα και κάλεσε τους δρομείς να το στηρίξουν, αφού επιτελεί ένα πολύ σημαντικό έργο, όπως είπε, ενώ η υπεύθυνη χορηγιών του ιδρύματος, Suzy Edington, αφού εξέφρασε τη χαρά της για τη συμμετοχή του Alzheimer’s Society στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, σημείωσε πως η διοργάνωση έχει ήδη αποκτήσει πολύ καλή φήμη στη Βρετανία, αφού αρκετοί Βρετανοί αθλητές συμμετέχουν σε αυτήν.
 
"Είμαστε σίγουροι ότι αρκετοί αθλητές θα στηρίξουν τον οργανισμό μας, στην προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για ένα κόσμο χωρίς άνοια", συμπλήρωσε.

Όσοι επιθυμούν να αγωνιστούν για τον οργανισμό Alzheimer’s Society πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο www.limassolmarathon.com και ακολούθως θα αγοράσουν ένα χορηγικό πακέτο από τον κοινωφελή οργανισμό στην ιστοσελίδα www.alzheimers.org.uk
 
Υπενθυμίζεται πως ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2018, ενώ πέρσι είχαν συμμετάσχει σε αυτόν 15,000 άτομα.
 
Η διοργάνωση περιλαμβάνει έξι διαφορετικές διαδρομές στη διάρκεια του διημέρου, στις οποίες συμμετέχουν άνθρωποι όλων των ηλικιών, από πρωτάρηδες μέχρι επαγγελματίες δρομείς.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει και όσοι δηλώσουν συμμετοχή πριν τις 31 Οκτωβρίου θα έχουν 40% έκπτωση στη συμμετοχή τους.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας