Κυριακή 9 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Αυτή είναι η πιο μυώδης γιαγιά πάνω στον πλανήτη και είναι 80 χρονών!

Αυτή είναι η πιο μυώδης γιαγιά πάνω στον πλανήτη και είναι 80 χρονών!

Η ζωντανή απόδειξη πως η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο και δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε καμία φιλοδοξία ή χόμπι, ονομάζεται Ernestine Shepherd και ζει στην Βαλτιμόρη των Η.Π.Α.

Η Ernestine Shepherd κάτοχος Ρεκόρ Guinness ως η γηραιότερη γυναικά bodybuilder στον κόσμο σήμερα είναι 80 ετών και διατηρείται σε τέλεια φόρμα, ενώ τους κοιλιακούς της και το γυμνασμένο κορμί της θα τα ζήλευαν πολλές και πολλοί μικρότεροι της.

 

 

Όπως δήλωσε η ίδια, ξεκίνησε να γυμνάζεται σε ηλικία 56 ετών, όταν και αποφάσισε να γραφτεί στο γυμναστήριο, μαζί με την αδελφή της.

Την απόφαση να ξεκινήσουν γυμναστική την πήραν όταν, θέλοντας να φορέσουν μαγιό για να πάνε στην παραλία, διαπίστωσαν πως το θέαμα που έβλεπαν στον καθρέφτη δεν τους άρεσε.

 

Μετά τον θάνατο της αδελφής της, η υγεία της Ernestine, επιδεινώθηκε, αφού εμφάνισε κρίσεις πανικού, υψηλή πίεση και κατάθλιψη.

Σύμφωνα με την ίδια, η αδελφή της εμφανίστηκε σε ένα της όνειρο και την παρότρυνε να συνεχίσει τις αθλητικές δραστηριότητες και το γυμναστήριο, μια συμβουλή που ακολούθησε και είχε θετικό αντίκτυπο στην υγεία της.

 

Το πρόγραμμά της περιλαμβάνει πρωινό ξύπνημα στις 2:30 και ανάγνωση της Βίβλου, μετά ξεκινάει τρέξιμο και πηγαίνει στο γυμναστήριο, ενώ στην καθημερινή της διατροφή συμπεριλαμβάνονται δέκα ασπράδια αυγών και μια χούφτα αμύγδαλα.

Πλέον η Shepherd, που δηλώνει πως «η ηλικία είναι μόνο ένα νούμερο», έχει δική της τάξη στο γυμναστήριο που τους γυμνάζει καθημερινά και όπως δήλωσε, «στην αρχή έρχονταν περίπου δέκα άτομα, ενώ τώρα αρκετές φορές οι μαθητές μου δεν χωράνε στην αίθουσα».

Η ίδια πρόσφατα έγραψε βιβλίο για την δύναμη που βρήκε μέσα της για να μεταμορφώσει τον εαυτό της. Πληροφορίες για το βιβλίο μπορείτε να βρείτε στο agelessjourneybook.com

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας