Τετάρτη 2 Δεκ, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Les Mills Cyprus και ομαδική εκγύμναση στις 19 Νοεμβρίου

Les Mills Cyprus και ομαδική εκγύμναση στις 19 Νοεμβρίου

H LesMills International αποτελεί την κορυφαία εταιρία με προγράμματα ομαδικής εκγύμνασης (Group Fitness) παγκοσμίως, γυμνάζοντας κατά μέσο όρο εβδομαδιαίως 20 εκατομμύρια ανθρώπους!

Από το 1998 η LesMills Cyprus βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας του Group Fitness στο νησί μας και συνεχίζοντας την πετυχημένη της παράδοση σας προσκαλεί όλους για 11ο  συναπτό έτος στο μεγαλύτερο Fitness event παγκοσμίως που φέρει το όνομα ‘’Reebok LesMills Live” στις 19 Νοεμβρίου στο Pavillion Hall στην Λευκωσία.

Φέτος είχαμε την τιμή να είμαστε ανάμεσα στις 18 χώρες που επιλέχθηκαν για να διοργανώσουν το Reebok LesMills Live event!
 
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως την μέρα της τέλεσης του event θα φιλοξενήσουμε την παγκόσμια εκστρατεία της  UNICEF σε συνεργασία με την LesMills International  κατά την οποία κά8ε παρευρισκόμενος θα έχει την δυνατότητα να προσφέρει το συμβολικό ποσό των 20 ευρώ για την μεταφορά  πόσιμου νερού σε χώρα της Αφρικής που υποφέρει από ανομβρία.
 
Ελάτε να ζήσετε και εσείς αυτό που ονομάζουμε OneTribe  και να παρακολουθήσετε αλλά και να γυμναστείτε με  τα κορυφαία προγράμματα ομαδικής εκγύμνασης της LesMills στο ‘’Reebok LesMills Live”.
 
Προμηθευτείτε το εισιτήριο σας μέσα από την ιστοσελίδα   www.lesmillscy.com


Σας Περιμένουμε Όλους Εκεί!
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας