Τρίτη 23 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Αληθινοί άνθρωποι ζουν ανάμεσα μας

Αληθινοί άνθρωποι ζουν ανάμεσα μας

Συχνά ακούω την φράση χάλασε ο κόσμος, δεν υπάρχουν αληθινοί άνθρωποι πια. Χάθηκε η αγάπη και η καθαρότητα από τους ανθρώπους. Χάθηκαν οι αγνοί, οι αληθινοί άνθρωποι.
 
Θα είμαι ειλικρινείς μαζί σας. Κι εγώ η ίδια μπαίνω σε αυτό το σκεπτικό κάποιες φορές, αλλά κάθε φορά επιλέγω να αλλάξω τον τρόπο που βλέπω τον κόσμο. Είναι ανθρώπινο να απογοητεύεσαι κάποιες φορές αλλά σημασία έχει στο τέλος, αφού έχεις περάσει την διαδικασία της απογοήτευσης ποια πεποίθηση κρατάς μέσα σου ως αληθινή.
 
Επιλέγω να έχω μέσα μου την πίστη ότι ναι, υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν με την καρδιά, αγνοί, καθαροί που ψάχνουν κι αυτοί, αγνούς, καθαρούς, αληθινούς ανθρώπους.
 
Γήινοι άγγελοι υπάρχουν παντού. Κάθε φορά που εμείς επιλέγουμε να έχουμε θετικές προθέσεις, πίστη σε μας και τους ανθρώπους αυτό ελκύουμε.
 
Κάθε φορά που επιλέγουμε να δούμε τα όμορφα στον κόσμο, επιλέγουμε να δούμε τα όμορφα μέσα μας.
 
Κάθε φορά που κάποιος μας δείχνει ένα άσχημο κομμάτι του εαυτού του, ας μην δημιουργήσουμε μέσα μας την πεποίθηση ότι αυτός είναι ο κόσμος που ζούμε. Ο κάθε ένας από μας είναι ελεύθερος να επιλέξει πιο μονοπάτι θα ακολουθήσει και πιο κομμάτι του εαυτού του θα μας αφήσει να δούμε.
 
Μην αλλάξετε την καρδιά σας και τα πιστεύω σας για κανέναν. Αντίθετα συνεχίστε να μοιράζεται απλόχερα την αγάπη σας, την αλήθεια σας, την καθαρότητα σας, την ευθύτητα σας, την ειλικρίνεια σας στους ανθρώπους γύρω σας. Μείνετε εστιασμένοι μέσα σας. Μείνετε εστιασμένοι στην αγάπη. Εστιασμένοι στο να μοιράζεται την αγάπη, το φως και την αλήθεια σας.
 
Το μόνο που χρειάζεται είναι να προστατεύεται τον εαυτό σας. Να έχετε πίστη και εμπιστοσύνη σε σας ότι όταν αναγνωρίσετε ότι κάτι μέσα σας, σας λέει ότι μια κατάσταση στη ζωή σας δεν αξίζει πλέον να είναι μέρος της ζωής σας, αφήστε αυτό που σας βαραίνει να φύγει. Δύο πιθανότητες υπάρχουν. Ή αυτή η κατάσταση θα αλλάξει προς το καλύτερο ή εσείς θα απελευθερωθείτε από αρνητικές καταστάσεις στη ζωή σας.
 
Εσείς απλά συνεχίστε να δουλεύεται με τον εαυτό σας. Να του δίνετε αγάπη, να πιστεύετε ότι σας αξίζουν να ζείτε όμορφα και να έχετε στην ζωή σας ανθρώπους που σας αγαπούν, σας σέβονται και σας εκτιμούν. Τα υπόλοιπα αφήστε τα στο Θεό, στο σύμπαν ή στην ενέργεια της ανιδιοτελούς αγάπης (προσωπικά πιστεύω του καθενός), ώστε να γίνουν οι κατάλληλες συγχρονικότητες για να οδηγηθείτε σε πιο όμορφα μονοπάτια.
 
Ό,τι είναι αληθινό θα βρει τον τρόπο του να έρθει πίσω σε σας, ότι χρειάζεται να φύγει από την ζωή σας θα φύγει. Όταν επιλέγουμε τον δρόμο της καρδίας, τον δρόμο της αγάπης, του φωτός και της αλήθειας, ελκύουμε κοντά μας ανθρώπους που έχουν την ίδια ενέργεια με μας. Οτιδήποτε δεν πάλλεται στην ενέργεια που εμείς εκπέμπουμε φεύγει.
 
Κάθε φορά που κάποιος σας πληγώσει, δώστε εσείς αγάπη στον εαυτό σας. Κάθε φορά που κάποιος δεν σας εκτιμά, δώστε εσείς οι ίδιοι εκτίμηση στον εαυτό σας. Κάθε φορά που κάποιος δεν σας σέβεται δείξετε εσείς οι ίδιοι σεβασμό στον εαυτό σας. Έτσι δίνετε σε σας αυτό που θέλετε να βρείτε στους ανθρώπους μα το κυριότερο δίνετε στον εαυτό σας αυτά που του αξίζουν κι έτσι δεν προσκολλάστε σε ανθρώπους και καταστάσεις. Γίνετε η ενέργεια που θέλετε να προσελκύσετε στη ζωή σας.
 
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που κάνουν το ίδιο, που είναι συνειδητοποιημένοι, που δουλεύουν με τον εαυτό τους, που λειτουργούν με την καρδιά και ψάχνουν αληθινούς και όχι φαινομενικά τέλειους ανθρώπους.
 

Αγάπη …Φως και Αλήθεια
Μαργαρίτα Ιωάννου (Sat Nam (αλήθεια) Yin (θηλυκή ενέργεια)
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας