Τετάρτη 24 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Αυξητική στήθους και σημάδι

Αυξητική στήθους και σημάδι

Από τις πιο γνωστές επεμβάσεις στην Πλαστική Χειρουργική είναι η αυξητική στήθους, δηλαδή η επέμβαση με την οποία αυξάνουμε το μέγεθος ενός στήθους. Αποτελεί πλέον και στην Κύπρο μία από τις επεμβάσεις ρουτίνας για την Πλαστική Χειρουργική.
 
Ο μόνος τρόπος  να αυξήσουμε το μέγεθος ενός στήθους είναι με την τοποθέτηση  ενθέματος σιλικόνης κάτω από το στήθος. Στο σημείο από το οποίο θα εισέλθει το ένθεμα σιλικόνης στο σώμα θα παραμείνει ένα σημάδι. Το σημάδι που μένει με την συγκεκριμένη επέμβαση  είναι ανάλογο κυρίως με την ποιότητα του δέρματος. Σημαντικό  ρόλο φυσικά παίζει και ο τρόπος με τον οποίο ο Πλαστικός Χειρουργός  ράβει το δέρμα. Αν έχει καλό δέρμα η γυναίκα, τότε μιλάμε μέχρι και για εξαφάνιση του σημαδιού. Αν δεν έχει καλό δέρμα η γυναίκα, τότε το σημάδι έστω και μικρό θα φαίνεται. Είναι λοιπόν πολύ σημαντική η επιλογή του σημείου από το οποίο θα τοποθετηθεί το ένθεμα σιλικόνης. Το πού θα τοποθετηθεί  το σημαδάκι είναι θέμα του Πλαστικού Χειρουργού, ο οποίος θα αποφασίσει από ποιο σημείο είναι καλύτερα να τοποθετηθεί το ένθεμα σιλικόνης. Η απόφαση λαμβάνεται πάντοτε σύμφωνα και με την γνώμη της ενδιαφερόμενης.
 
Πρακτικά υπάρχουν τρία σημεία από τα οποία μπορεί να τοποθετηθεί ένα ένθεμα σιλικόνης· από τη μασχάλη,  από τη θηλή ή από την υπομάστια πτυχή, δηλαδή στη βάση του στήθους όπου διπλώνεται το στήθος. Υπάρχει και ένας τέταρτος τρόπος, από τον ομφαλό, ένας τρόπος που είναι όμως περισσότερο θεωρητικός, αφού δεν έχει πρακτική εφαρμογή και γι’  αυτό ουσιαστικά δε χρησιμοποιείται. Και οι τρεις τρόποι είναι σωστοί και έχουν την θέση τους στην αυξητική στήθους. Πάντοτε ο Πλαστικός χειρουργός συζητά με την ενδιαφερόμενη και  αποφασίζουν μαζί ποιος  είναι ο καλύτερος τρόπος προσπέλασης τόσο σε σχέση με το συγκεκριμένο σώμα όσο και σε σχέση με τις ανάγκες της συγκεκριμένης γυναίκας. Η τοποθέτηση βέβαια από την υπομάστια πτυχή παρουσιάζει αρκετά πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα σε περίπτωση που δεν έχει καλό δέρμα η γυναίκα, το πιθανό σημάδι είναι σε σημείο που δεν φαίνεται.
 
Είναι επίσης σε σημείο που εύκολα μπορεί να καλυφθεί από το στηθόδεσμο ή το μαγιό. Επίσης μας δίνει το πλεονέκτημα να μπορούμε να αυξήσουμε το μέγεθος του στήθους όσο θέλουμε χωρίς κανένα περιορισμό, όπως επίσης και  να το στήσουμε  καλύτερα. Η αυξητική στήθους είναι μια πολύ δημοφιλής επέμβαση Πλαστικής Χειρουργικής. Πραγματοποιείται σε ένα μεγάλο αριθμό γυναικών που επιδιώκουν να έχουν ένα ελκυστικό στήθος εύκολα και ανώδυνα. Είναι μια επέμβαση που έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς εμφανή ενοχλητικά σημάδια και ουλές.
 
Χάρης Ζαβρίδης MD, PhD
Πλαστικός Χειρουργός
 
Λευκωσία:
“Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής Χάρης Ζαβρίδης»
Τηλ:  22445588
www.harriszavrides.com
e-mail:  info@harriszavrides.com
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας