Σάββατο 20 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

H Ortis παρουσίασε τον «δεύτερο εγκέφαλο» του σώματoς και τον ρόλο του στην καλή υγεία

H Ortis παρουσίασε τον «δεύτερο εγκέφαλο» του σώματoς και τον ρόλο του στην καλή υγεία

H Ortis παρουσίασε τον “δεύτερο εγκέφαλο” του σώματoς και τον ρόλο του στην καλή υγεία.
 
Τη σημασία της καλής υγείας του εντέρου, του «δεύτερου εγκεφάλου»  του σώματoς όπως το αποκαλούν οι επιστήμονες, παρουσίασε σε φαρμακοποιούς και εκπροσώπους  των MME, η εταιρεία M.S.Jacovides και τα συμπληρώματα διατροφής Ortis, κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων σε Λευκωσία και Λεμεσό.
 
Το έντερο, ένα από τα πιο υποτιμημένα όργανα του σώματός μας, έχει αποδειχτεί ότι διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία ολόκληρου του οργανισμού. Όπως αποδεικνύεται το έντερο είναι ένα καλά δομημένο νευρικό σύστημα το οποίο αλληλοεπιδρά με τον εγκέφαλο. Ένα μεγάλο ποσοστό των πληροφοριών, συγκεκριμένα 90% μεταφέρονται από το έντερο στον εγκέφαλο ενώ στην αντίθετη ροή, από τον εγκέφαλο προς το έντερο μεταφέρονται 10% των πληροφοριών. Η καλή υγεία λοιπόν του εντέρου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο τόσο στη γενικότερη υγεία αλλά και στην διάθεσή μας.
 
Η Ortis βασισμένη στη φιλοσοφία «Η Υγεία σε αρμονία με τη φύση», για πάνω από 60 χρόνια, μελετά και αναπτύσσει, ανάμεσα σε άλλα, και προϊόντα για την καλή υγεία του πεπτικού και γαστρεντερικού συστήματος, με 100% φυσικής προέλευσης συστατικά.  
 
Η σειρά Fruits & Fibres δίνει τη φυσική λύση στο πρόβλημα της δυσκοιλιότητας. 
Τα προϊόντα Fruits & Fibres περιέχουν συστατικά με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες όπως τα σύκα, οι χουρμάδες, ο ταμάρινδος και το ραβέντι τα οποία δρουν συνεργιστικά με στόχο την αποκατάσταση της σωστής εντερική λειτουργίας, με φυσικό τρόπο. 
Για περιστασιακό θέμα δυσκοιλιότητας το Fruits & Fibres Strong ανακουφίζει άμεσα, μέσα σε 8 ώρες. Ενώ για συχνό ή χρόνιο θέμα δυσκοιλιότητας η καθημερινή χρήση του Fruits & Fibres Regular, είναι η φυσική λύση.  Τα προϊόντα Fruits & Fibres διατίθενται σε ταμπλέτες, κύβους, σιρόπι και σκόνη.
 
Τα προϊόντα Beneflora  βοηθούν στην αποκατάσταση της ισορροπίας της χλωρίδας του εντέρου και συνεπώς στη σωστή λειτουργία του.  Χάρη στη δράση τους αυτή , τα προϊόντα Beneflora, αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την ευκοιλιότητα που προκαλείται από λήψη αντιβιοτικών ή στις γαστρεντερίτιδες..  Οι ταμπλέτες Beneflora είναι γαστροανθεκτικές έτσι ώστε να επιτρέπουν στα προβιοτικά να περάσουν από το στομάχι άθικτα και να ενεργήσουν στο έντερο. Διατίθεται και σε μορφή σκόνης με επιπλέον πρεβιοτικά, η οποία είναι κατάλληλη και για παιδιά άνω των 3ων ετών.
 
H σειρα Colon, δίνει τη φυσική λύση στο πρόβλημα των φουσκωμάτων ή αλλιώς του τυμπανισμού.  Το Colon Relax, με μάραθο, χαμομήλι, μέντα και βάλσαμο λεμονιού, παρέχει ολοκληρωμένη και γρήγορη δράση στο φούσκωμα, τον μετεωρισμό και τις κράμπες, όταν έχουμε λιγότερα από 3 περιστατικά φουσκώματος το μήνα. Για τις περιπτώσεις συχνού τυμπανισμού, πάνω από 3 φορές το μήνα, η χρήση για 18 ημέρες
του Colon Balance  μπορεί να σας ανακουφίσει από φουσκώματα και κοιλιακή δυσφορία χάρη στον μοναδικό φυσικό συνδυασμό φυτών (κουρκούμη και βάλσαμο λεμονιού), βιταμίνης Β3 και προβιοτικών που παρέχει.
 
Πριν τη χρήση οποιουδήποτε σκευάσματος διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Συστήνεται η συμβουλή γιατρού ή φαρμακοποιού.
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή ή τον υγιή τρόπο ζωής.
 
Όλα τα προϊόντα Ortis διατίθενται στα φαρμακεία και ηλεκτρονικά στο EvZeen.com από την εταιρεία Μ.Σ.Ιακωβίδης, μέλος του Ομίλου MSJ.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας