Παρασκευή 19 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Αύξηση και ανόρθωση στήθους

Αύξηση και ανόρθωση στήθους

Αρκετές φορές σε ένα στήθος για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χρειάζεται να συνδυάσουμε  2 επεμβάσεις μαζί. Για παράδειγμα ένα στήθος μπορεί να χρειάζεται αύξηση αλλά και ανόρθωση.
 
Οι 2 αυτές αισθητικές παρεμβάσεις στο στήθος μπορεί να πραγματοποιηθούν την ίδια ώρα. Πτώση σε ένα στήθος να πούμε ότι μπορεί να έχουμε μετά από απώλεια βάρους, μετά από εγκυμοσύνες, μετά από θηλασμούς και σίγουρα όσο περνούν τα χρόνια το στήθος αδειάζει και πέφτει. Η πτώση ενός στήθους ταξινομείται σε 4 κατηγορίες ανάλογα με τη θέση της θηλής ως προς το μέσο του μπράτσου. Σημαντικό είναι επίσης να πούμε ότι όταν ένα στήθος είναι χαλαρό, η προσπάθεια να διορθωθεί μόνο με αυξητική στήθους θα επιφέρει χειροτέρα αισθητικά αποτέλεσμα γιατί λόγω βαρύτητας το στήθος θα κρεμάσει περισσότερο.
 
H διπλή αυτή επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία και η ενδιαφερόμενη μένει για 2 βράδια στη κλινική. Σπίτι της πάει με ένα ειδικό στηθόδεσμο χωρίς μπανέλα (χωρίς σίδερο) τον οποίο φορά για ένα μήνα. Τα δε ράμματα αφαιρούνται σταδιακά μέσα σε δύο εβδομάδες. Για τα πιθανά σημάδια που θα μείνουν σημαντικό ρόλο παίζει η ποιότητα του δέρματος της ενδιαφερόμενης που χειρουργείται. Πλεονέκτημα όμως της συγκεκριμένης επέμβασης είναι ότι όλες οι τομές γίνονται από τη θηλή και κάτω. Έτσι μπορούν τα πιθανά σημάδια να κρύβονται με το ντύσιμο της γυναίκας χωρίς να εμποδίζει την γυναίκα να φοράει ένα βαθύ ντεκολτέ ή να δείξει τον μπούστο της. Τρία δηλαδή είναι τα πράγματα που μπορεί να προσφέρει η Πλαστική Χειρουργική σε ένα στήθος. Αύξηση, Ανόρθωση και Μείωση. Αρκετές φορές όμως μπορεί να χρειάζεται να συνδυάσουμε τα δύο από τα τρία, για παράδειγμα αύξηση και ανόρθωση, έτσι ώστε να πετύχουμε το ζητούμενο που είναι ένα στήθος ωραίο, πλούσιο, στητό και πάντοτε φυσικό. 
 
Χάρης Ζαβρίδης MD, PhD
Πλαστικός Χειρουργός
 
«Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής Χάρης Ζαβρίδης»
 
Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού 20, 1075, Λευκωσία
 
Web-site: www.harriszavrides.com
e-mail:  info@harriszavrides.com
Τηλ: 22445588
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας