Πέμπτη 18 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Ο make up artist Σωτήρης Λαβαρής μοιράζεται μαζί μας τις νέες τάσεις του 2017 στο μακιγιάζ

Ο make up artist Σωτήρης Λαβαρής μοιράζεται μαζί μας τις νέες τάσεις του 2017 στο μακιγιάζ

Αποχαιρετώντας το 2016 μαζί του αποχαιρετήσαμε και αποχωριστήκαμε και όλες τις τάσεις που έφερε μαζί του…

Ο νέος χρόνος φέρνει για όλους νέες προσδοκίες και ήδη οι μεγάλοι οίκοι μόδας και ομορφιάς έχουν προκαθορίσει τις τάσεις που θα ακολουθήσουν.

 Ο γνωστός μακιγιέρ Σωτήρης Λοβαρής μας μίλησε για αυτές της τάσεις στο μακιγιάζ και μας αποκάλυψε όλα όσα πρέπει να έχουμε μαζί μας για να ξεχωρίζουμε σε κάθε μας εμφάνιση!

 Όπως μας εξήγησε, έχουμε δει διάφορα arty liners, glitter eyes-lip και neon lips. Έχουμε δει παράξενες μορφές eyeliner στο μακιγιάζ, glitter στα μάτια και στα χείλη.
 
ΜΑΚΙΓΙΑΖ 3
 
 

 Αυτό που προτιμά ο ίδιος και προτείνει σε μια γυναίκα είναι το natural look με την αντίθεση στα χείλη που μπορούμε να δώσουμε έντονο χρώμα καφέ σκούρου ή ακόμη και μαύρου!
 
ΜΑΚΙΓΙΑΖ 5
 

Ξεχώρισε τις πιο εντυπωσιακές προτάσεις των οίκων και μας πρότεινε: twiggy βλεφαρίδες από τον οίκο Dior, liners σε μεταλλικά χρώματα από Stella McCartney, ένα ιδιαίτερο φρύδι τύπου punk rock bleached από Μoncler Gamme Rouge και λαμπερά glossy χείλη από Peter Pilotto.
 
ΜΑΚΙΓΙΑΖ 7
 
Σίγουρα οι τάσεις είναι εντυπωσιακές αλλά αυτό που τονίζει ο make up artist είναι να ακολουθήσουμε κάτι το οποίο αρμόζει σε μας τις ίδιες.
Έτσι για ξεχωριστές εμφανίσεις μας συστήνει έντονο χρώμα στα μάτια όπως κόκκινη, σκούρα καφέ ή χάλκινη σκιά σε συνδυασμό με μια μάσκαρα που θα δώσει ακόμη πιο έντονο βλέμμα.
 
Τα μάγουλα να έχουν ένα διακριτικό απαλό χρώμα και στα χείλη να επιλέξουμε κάτι πιο ήπιο ή nude χρώμα.

 

ΜΑΚΙΓΙΑΖ 4


Από την άλλη στην καθημερινότητα μας, μπορούμε να αφαιρέσουμε το χρώμα από τα μάτια και να το προσθέσουμε στα χείλη μας.
Ένα θερμό έντονο χρώμα στα χείλη, μπορεί να δώσει το ιδιαίτερο look που θέλουμε!
 
ΜΑΚΙΓΙΑΖ 2
 

Κορίτσια καλές επιτυχίες και μην ξεχνάτε να παραμένετε πάντα όμορφες και καλοφτιαγμένες!

 
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας