Σάββατο 27 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Στέλλα Γαβριήλ: Η μάχη με τον εαυτό της που οδήγησε σε μια ξεχωριστή επιχείρηση

Στέλλα Γαβριήλ: Η μάχη με τον εαυτό της που οδήγησε σε μια ξεχωριστή επιχείρηση

Το πρώτο τουριστικό πρακτορείο που απευθύνεται σε επισκέπτες στην Κύπρο με διάφορες μορφές αναπηρίας ,έχει δημιουργήσει η Στέλλα Γαβριήλ, με σπουδές στον τουρισμό αλλά και με προσωπική εμπειρία. Μια εμπειρία τραγική με αίσια ωστόσο εξέλιξη, άξια συγχαρητηρίων και επαίνων καθημερινά δίνει τον δικό της αγώνα.
 
 

Η ίδια ως μαχήτρια κατάφερε να νικήσει και να σταθεί κυριολεκτικά στα πόδια της προσφέροντας σήμερα υπηρεσίες για τους τουρίστες με αναπηρίες.

Όλα ξεκίνησαν το 2006 όταν ,ύστερα από ένα γυναικολογικό πρόβλημα το οποίο διεγνώσθηκε στην ίδια, οι γιατροί της χορήγησαν αντισυλληπτικά χάπια. Η ίδια φάνηκε επιρρεπής στις παρενέργειες τους, αφού της προκάλεσαν μαζική πνευμονική εμβολή ,δηλαδή  θρόμβωση.

Η Στέλλα Γαβριήλ, έμεινε 18 μέρες στην εντατική μονάδα, 7 μήνες καθηλωμένη σε αναπηρικό τροχοκάθισμα έκανε 8 ώρες  την ημέρα φυσιοθεραπεία. Ενώ μπαινόβγαινε σε ιατρικά κέντρα της Κύπρου και του εξωτερικού.
 
 

Όταν η θέληση και πίστη της, την έκαναν να ξαναπατήσει και να σ ταθεί στα πόδια της, η ίδια δημιουργησε το  Accessible Cyprus Travel  προσφέροντας στους ταξιδιώτες με διάφορες μορφής αναπηρίας όλα όσα χρειάζονται για να απολαύσουν τις διακοπές τους στο νησί μας. Ξενοδοχειακές μονάδες, παραλίες,
προορισμοί, μέσα μεταφοράς, συνοδεία, ενοικιάσεις ειδικού εξοπλισμού, ειδικά δρομολόγια και άλλα.  
 
Σε δηλώσεις στο HealthNews η Στέλλα Γαβριήλ δήλωσε « είμαι πολύ περήφανη που τελικά κατάφερα και δημιούργησα αυτή την εταιρία μετά από πολλή μελέτη και χαίρομαι που μπορεί η Κύπρος μας να φιλοξενήσει άτομα με αναπηρίες από όλο τον κόσμο»
 
 
 
Μέχρι στιγμής λίγο πάραπάνω από 400 άτομα έχυον επισκεφτεί το νησί μας χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες που προσφέρει το  Accessible Cyprus Travel ενώ τον Απρίλιο αναμένεται και η πρώτη ομάδα τυφλών τουριστών.
 
 
 

Για όσους ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν στο,
99 603 669
 
 
  
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας