Σάββατο 20 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Ice Power και Marathon Trading στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ

Ice Power και Marathon Trading στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ

Ο αγώνας διεξάγεται για 11η χρονιά το διήμερο 18-19 Μαρτίου και φέτος είναι ιδιαίτερα αναβαθμισμένος.
 
Η ενδεδειγμένη υποστήριξη των δρομέων σε όλους τους τομείς, αποτελεί ουσιώδες συστατικό ενός μεγάλου δρομικού αγώνα και ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού – ΓΣΟ μπορεί να αισθάνεται σιγουριά πως έχοντας δίπλα του την Ice Power και την Marathon Trading, προσφέρει στους 13.000 διαγωνιζόμενους όλα όσα χρειάζονται για έναν απροβλημάτιστο αγώνα.
 
Για μια ακόμα χρονιά η Ice Power είναι Χρυσός Χορηγός του ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού – ΓΣΟ, στηρίζοντας τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου, μαζί με τα υπόλοιπα brands που εκπροσωπεί η Marathon Trading, Pharmaton, Ginsana και SIGG.

Η Ice Power θα έχει και φέτος έντονη παρουσίαση στον αγώνα, καθώς θα παρέχει προϊόντα κρυοθεραπείας για άμεση ανακούφιση των δρομέων.
 
Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της Ice Power αποτελούν την πρώτη επιλογή για άμεση ανακούφιση από τυχόν πόνους, εξαιτίας της επίπονης προσπάθειας που απαιτείται για την ολοκλήρωση ενός Μαραθωνίου δρόμου.
 
Η Ice Power σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους φυσιοθεραπευτές του Κέντρο Φυσιοθεραπείας της Νικολίνας  Παπαγεωργίου θα είναι και φέτος στο σημείο τερματισμού προσφέροντας άμεση ανακούφιση και φροντίδα στους δρομείς που τερματίζουν.

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού – ΓΣΟ διεξάγεται φέτος για 11η συνεχή χρονιά και για πρώτη φορά έχει διήμερη διάρκεια, καθώς λαμβάνει χώρα το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου.
 
Την πρώτη ημέρα θα διεξαχθεί ο PrimeTel Εταιρικός Δρόμος 5χλμ, το μεγαλύτερο εταιρικό γεγονός της χρονιάς στην Κύπρο με 8.000 διαγωνιζόμενους, καθώς και ο Παιδικός Δρόμος 1χλμ.
 
Την Κυριακή θα διεξαχθούν ο Μαραθώνιος και ο Ημιμαραθώνιος, όπως επίσης η Petrolina Energy Race 10χλμ και η City Race 5χλμ. Οι δρομείς όλων των διαδρομών θα έχουν την υποστήριξη της Ice Power και της Marathon Trading η οποία πιστή στις διαχρονικές τις αξίες, δηλώνει για μια ακόμα χρονιά παρούσα, σε ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας.

Εκτιμάται πως η φετινή διοργάνωση, που είναι πιστοποιημένη από την Διεθνή Ένωση Δρόμων Αντοχής (AIMS) και αποτελεί το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου της ΚΟΕΑΣ, θα προσελκύσει περισσότερους από 1.500 δρομείς από το εξωτερικό, εκπροσωπώντας πέραν των 60 χωρών.
 
Στην περσινή διοργάνωση, που ήταν αφιερωμένη στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, μετείχαν συνολικά 13.000 δρομείς.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο www.limassolmarathon.com.

*(Marathon Trading
Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234 Λατσιά, Λευκωσία.
Τηλ. 22.89.95.00
sales@marathontrading.com
www.marathontrading.com
www.facebook.com/marathontrading.cy
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας