Πέμπτη 25 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Κορυφαίοι ομιλητές στο Functional Occlusion

Κορυφαίοι ομιλητές στο  Functional Occlusion

Πραγματοποιήθηκε στην Λεμεσό το διήμερο συνέδριο που διοργάνωσε η Ορθοδοντική Εταιρεία Κύπρου, σε συνεργασία με την Περιοδοντική και Προσθοδοντική Εταιρεία Κύπρου

Η εταιρεία Μ.Σ. Ιακωβίδης με την εξειδικευμένη ομάδα επιστημονικής ενημέρωσης των προϊόντων GUM ήταν παρόντες και τις δύο μέρες του συνεδρίου, παρουσιάζοντας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, κυρίως τα προϊόντα της ορθοδοντικής σειράς της GUM. 

Το συνέδριο φιλοξένησε διακεκριμένους και κορυφαίους ομιλητές από Ιαπωνία, Γερμανία και Αμερική.
 
Με τίτλο Functional Occlusion, είχε ως κεντρικό θέμα μια ολοκληρωμένη θεραπευτική προσέγγιση στους πολύ-συμπτωματικούς ασθενείς και την ανάγκη να υποβληθούν σε ένα εκτεταμένο διαγνωστικό πρωτόκολλο ακολουθούμενο από ορθοδοντική θεραπεία, και στη συνέχεια αποκατάσταση και περιοδοντική θεραπεία.
 
Οι ομιλητές, ο κάθε ένας κορυφαίος στον δικό του τομέα μέσω των παρουσιάσεών τους, οι οποίες αλληλοσυμπληρώνονταν, υποστήριξαν την ολοκληρωμένη αυτή θεραπευτική προσέγγιση.

Παρόντες στο συνέδριο ήταν Ορθοδοντικοί και Οδοντίατροι διαφόρων ειδικοτήτων από όλη την Κύπρο.

Η εταιρεία Μ.Σ. Ιακωβίδης και τα προϊόντα GUM στηρίζουν τόσο τους επαγγελματίες υγείας, με επιστημονική ενημέρωση, τόσο και τις διοργανώσεις των Οδοντιατρικών  συνδέσμων με ενεργή συμμετοχή.
 
 
  
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας