Πέμπτη 25 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

«Υγιή Δόντια, Διάσημα Χαμόγελα»

«Υγιή Δόντια, Διάσημα Χαμόγελα»

Τα Pedigree® πιστεύουν πως, όταν πρόκειται για τη στοματική φροντίδα των σκύλων μας, πρέπει να κοιτάμε μπροστά – να προνοούμε, δηλαδή, έτσι ώστε τα κατοικίδιά μας να έχουν ένα λαμπερό και υγιές χαμόγελο. 
 
Για αυτό, στο πλαίσιο των προσπαθειών τους για προώθηση της στοματικής υγιεινής όλων των σκύλων, τα Pedigree® διοργανώνουν τον διαγωνισμό «Υγιή Δόντια, Διάσημα Χαμόγελα», που μοιράζει πολλά χαμόγελα και δώρα.  
 
Η διαδικασία του διαγωνισμού είναι πολύ απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο ειδικό application που δημιούργησαν τα Pedigree® στη σελίδα τους στο Facebook και να ανεβάσετε μια φωτογραφία του σκύλου σας στην ειδική συσκευασία Dentastix®.
 
Στη συνέχεια, κάντε share τη συμμετοχή σας, μαζέψτε όσες περισσότερες ψήφους μπορείτε και διεκδικήστε την ευκαιρία να κερδίσετε προϊόντα Pedigree®, αξίας €200, €300 και €500.
 
Ο διαγωνισμός «Υγιή Δόντια, Διάσημα Χαμόγελα», που ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες, θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017.
 
Μπείτε και εσείς στο www.facebook.com/pedigreewhiskascy και κάντε τον σκύλο σας να μην σταματάει να χαμογελάει!
 
Σχετικά με τα προϊόντα Pedigree®.
 
Τα Pedigree® έχουν δημιουργήσει τα Dentastix® – μια ειδική σειρά προϊόντων που μειώνουν τον σχηματισμό πέτρας έως και 80%.
Πρόκειται για νόστιμα και απολαυστικά sticks, σε μέγεθος small, medium, large, ανάλογα με τον σκύλο σας, με μόνο 82 θερμίδες το ένα και χωρίς πρόσθετη ζάχαρη.
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας