Σάββατο 20 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Πολυκλινικής "Υγεία"

Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Πολυκλινικής "Υγεία"

Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ενηλίκων της Πολυκλινικής Υγεία δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίζει τους βαρέως πάσχοντες ασθενείς που χρήζουν εντατική παρακολούθηση και παρεμβάσεις σε περιβάλλον με εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
 
Διαθέτει 12 κρεβάτια Εντατικής και 3 κρεβάτια Αυξημένης Φροντίδας .
 
 
Έχει σχεδιαστεί με  ατομικά δωμάτια για κάθε ασθενή ξεχωριστά, που προσφέρουν ιδιωτικότητα, άνεση και μειώνουν τον κίνδυνο διασποράς λοιμώξεων. Η 24ωρη παρακολούθησή τους γίνεται με συνεχή καταγραφή (monitoring), τόσο παρά την κλίνη του ασθενούς όσο και σε κεντρικό σταθμό καταγραφής των ζωτικών λειτουργιών τους.

Η ΜΕΘ ενηλίκων είναι πολυδύναμη και  έχει τη δυνατότητα κάλυψης ευρέος φάσματος ασθενών, συμπεριλαμβανομένων χειρουργικών (καρδιο- αγγειο- θωρακο- νευρο-, ορθοπαιδικών, γυναικολογικών- μαιευτικών, γενικής χειρουργικής κ.τ.λ) και παθολογικών (καρδιολογικών, πνευμονολογικών κ.τ.λ). Περιλαμβάνει Μονάδα Αγγειακών Εγκεφαλικών Επεισοδίων με δυνατότητα διενέργειας θρομβόλυσης σε 24ωρη  βάση.

 Η ΜΕΘ ενηλίκων είναι στελεχωμένη με ειδικά εκπαιδευμένους ιατρούς στην αντιμετώπιση και νοσηλεία του βαρέως πάσχοντος ασθενούς. Στη ΜΕΘ ενηλίκων εφαρμόζονται όλα τα νέα πρωτόκολλα αντιμετώπισης βαρέως πασχόντων ασθενών που ισχύουν διεθνώς, όπως αυτά αναπτύσσονται και δημοσιεύονται σε παγκόσμια συνέδρια και στη Διεθνή Βιβλιογραφία.
 

Η ΜΕΘ ενηλίκων είναι εξοπλισμένη με τον πλέον σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό όπως συσκευές αιμοδιαδιήθησης και πλασμαφαίρεσης, αναλυτές αερίων αίματος, αναπνευστήρες,  ενδοαορτική αντλία, βηματοδότες, απινιδωτές, τηλεμετρία, βρογχοσκόπια κ.τ.λ.

Το τμήμα υποστηρίζεται σε 24ωρη βάση από το Μικροβιολογικό, Βιοχημικό και Αιματολογικό Εργαστήριο, το Ακτινολογικό Τμήμα και το Τμήμα Μαγνητικού και Αξονικού Τομογράφου, το τμήμα καρδιακού καθετηριασμού και πάνω από 200 εξειδικευμένους συνεργάτες ιατρούς, καθιστώντας το πιθανώς την πληρέστερη ιδιωτική  Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στην Κύπρο.
 


Ιατροί
 
  • Δρ. Ευφροσύνη Δημητριάδου: Επικεφαλής του τμήματος, Εντατικολόγος - Παθολόγος, πρώην Διευθύντρια του ΕΣΥ στην Πανεπιστημιακή Κλινική Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Αττικόν» στην Αθήνα.
  • Ο Δρ. Δημήτρης Κούκιος: Εντατικολόγος - Παθολόγος ο οποίος έχει εξειδικευθεί επιπλέον  στη Λοιμωξιολογία. 

Νοσηλευτικό Προσωπικό

Υπεύθυνες  του Νοσηλευτικού Τμήματος είναι οι sisters Camassa και Τοντικίδου με πολυετή εμπειρία στην Εντατική Θεραπεία και το υπόλοιπο νοσηλευτικό προσωπικό εκπαιδεύεται συστηματικά στα προγράμματα PHTLS, ALS και ATCN.
 

Πληροφορίες: Ιδιωτικό Νοσοκομείο Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ
Οδός Ναυπλίου 21, 3025 Λεμεσός- Κύπρος
ή Τ.θ 56174, 3305 Λεμεσός-Κύπρος
:+357 25884600
Fax: +357 25353890
+357 77 77 77 90

info@ygiapolyclinic.com
www.ygiapolyclinic.com
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας