Σάββατο 20 Απρ, 2024 | Επικοινωνία
Facebook Header Button   Tweeter Header Button    Youtube Header Button

Τα κυπριακά χειροποίητα ΒΙΟ σαπούνια

Τα κυπριακά χειροποίητα ΒΙΟ σαπούνια

H φιλοσοφία του Handy Spa βασίζεται στην προστασία του περιβάλλοντος, των ζώων και της ανθρώπινης υγείας.
 
Τα προιόντα [ σαπούνια,καλλυντικά κλπ.]είναι χειροποίητα 100% βιολογικά δεν δοκιμάζονται σε ζωα και δεν περιέχουν ζωικά και τοξικά συστατικα.
 
Όλα ξεκίνησαν όταν έπαθα αλλεργεία λόγο χρήσης τοξικών σαπουνιών.
 
 
 
Η συμβουλή του δερματολόγου ήταν να χρησιμοποιώ μόνο 100% φυσικό σαπούνι το οποίο και δεν βρήκα πουθενά στην αγορά.
 
Αρχικά έφτιαξα μερικά σαπούνια για δική μου χρήση με ελαιόλαδο και κάνναβη τα οποία δοκίμασαν και 5-6 φίλοι και ενθουσιάστηκαν.
 
Έτσι αυθόρμητα ένα βράδυ μαζευτήκαμε σπίτι μου και ως ομάδα υπό την δική μου καθοδήγηση,αποφασίσαμε να δημιουργήσαμε το Handy Spa.

Την κάνναβη λαθεμένα της ενταξαν στα ναρκωτικά διοτι δεν προκαλει σωματική εξάρτηση
.
Η πρώτη καταγεγραμμένη θεραπευτική χρήση της κάνναβης είναι το 2.700 π. Χ. στην Κίνα για την αντιμετώπιση περισσότερων από 200 ανθρώπινων παθήσεων.
Γιατί ξαφνικά είναι υπό απαγόρευση συγκεκριμένες ποικιλιες τα τελευταία 50 χρόνια εφόσον δεν είναι τοξική και είναι αποδεδειγμένα λιγότερο βλαβερή από το καπνό και το αλκοόλ ???
 
Μήπως με την απαγόρευση επωφελούνται τα ανταγωνιστικά οικονομικά συμφέροντα ??? (φάρμακα, πετρέλαιο, χημικά, πλαστικά, αλκοόλ)

Εμείς ως εμπορική επωνημία HANDY SPA φτιάχνουμε το μοναδικό χειροποίητο βιολογικό σαπούνι στην Ευρώπη το ΕUPHORIA χρησιμοποιώντας λάδι σπόρων απο ποικιλία νόμιμης κάνναβης [Sativa hemp]
 
Το λάδι κάνναβης πέραν από αντικαρκινικές ιδιότητες,έχει ιδιότητες αντιγήρανσης ,ενυδάτωσης ανάπλασης και επούλωσης του δέρματος.
 
Τόσο το σαπούνι με κάνναβη όσο και τα αλλα 19 διαφορετικά σαπουνια είναι γνωστοποιήμενα στην Πύλη Κοινοποιήσης Καλλυντικών Προϊόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης - (CPNP) και είμαστε το πρωτο αδειοδοτημενο εργαστηρι παραγωγης χειροποιητου βιολογικου σαπουνιου στην ιστορια της Κυπρου.

Το προιόν βγήκε στην αγορα το 2015.Διατίθεται από το showroom HANDY SPA τηλ.99663006 και από επιλεγμένα καταστήματα φαρμακεία και ιστιτούτα αισθητικής.
Υπαρχουν στην Γκάμα μας 20 διαφορετικά.με βασικά συστατικά το κακαο ,πρασινη αργυλος ,αλόε βερα,αιθερια ελαια κανελλας λεβαντας χαμομηλι ,μυρο,πευκο,ευκαλυπτο ,περγαμοντο,γιασεμι ,δεντρολιβανο ,τριανταφυλλο,ταιοδεντρο λαδι κανναβης ,λαδι αρκαν,γαλα κατσικας γαλα γαιδουρας,γαλα καμηλας.

Πρώτοι έφτιαξαν χειροποίητο σαπούνι χιλιάδες χρόνια πρίν οι Ινδιάνοι Απάτσι.
 
Συνάντησα ινδιάνους που ακόμα χρησιμοποιούν αυτή την συσταγή και με έμαθαν τις βασικές πτυχές αυτής της πανάρχαιας τέχνης.
 
 
Μετά από τριετή έρευνα με εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών,[χημικών αναλυτών,τεχνολόγων τροφίμων,βοτανολόγων,κ.α.]εξελίξαμε αυτή την συνταγή και δημιουργήσαμε με σύχρονη τεχνογνωσία μια καινοτόμα φόρμουλα με 16 αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Οι πρώτες ύλες είναι βιολογικό ελαιόλαδο,αιθέρια έλαια,φυτικά λάδια και 3 διαφορετικά είδη βιολογικού γάλακτος.Τα εισάγουμε από Ιταλία, Αγγλία,Γαλλία και αραβικά Εμιράτα.

 

Το πιο προσφατο προιόν μας είναι οι οικολογικές νυφάδες πλυσίματος από ελαιολαδο και αιθεριο ελαιο ευκαλυπτο με χρηση στο πλυντηριο στο σφουγγαρισμα και το πλυσημο πιατων.
 
Το κοστος παραγωγης είναι αρκετα ψηλο λογω της αριστης ποιοτητα του τελικου αποτελεσματοςΠαράγονται 5000 σαπουνια το μήνα αλλα αναμενουμε συντομα περισσοτερη αυξηση λογω της ραγδαιας ενημερωσης που γινεται απο στομα σε στομα. .
 
Τα μεγαλύτερα πλεονεκτηματα των σαπουνιων Handy Spa ειναι:χειροποιητη μεθοδος ,βιολογικα συστατικα ,και σεβασμος στο περιβαλλον τα ζωα και τον ανθρωπο.
 

*ΑΝΔΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ 
MANAGING DIRECTOR HANDY SPA
22767601,99 663006
http://handyspacyprus.com/
 
  
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας